✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

RIDEBUKSER

Stort udvalg af kvalitets ridebukser til dig!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Bedste Ridebukser!

Her hos Horsepartner mener vi at ridebukser både skal være komfortable, funktionelle og i et lækkert design. Derfor tilbyder vi ridebukser fra producenter, der med hjælp fra nye innovative teknologier sørger for at alle delene går op i en højere enhed. Vi forhandler bukser fra nogle af de mest populære kvalitetsmærker så som Topreiter, Karlslund, Mountainhorse, HRIMNIR m.fl 

 

Jodphur ridebukser

Igennem tiden har der været en tradition for at vi som Islænder rytter oftest vælger Jodphur bukser. Bukserne har bredde for neden, hvilket giver os mulighed for at bruge korte ridestøvler, uden at skulle være "bange" for at få alt for meget hø og andre sager ned i skoene.

Samtid føles en Jodphur på mange måder mere som en almindelig buks, hvorimod en tights mere føles som en "løbebuks. Men de seneste år har vi set en tendens til at flere og flere vælger en tight model frem for Jodphur buksen.

Jodphur buksen er dog uden tvivl kommet for at bliver og er på mange måder en slags varetegn for vores "Islandske look".

 

Tights ridebukser

Som beskrevet ovenover et en "Tights" mere a la en løbebuks. Den er med stramme ben og i et blødt materiale - oftest med grip. En tights er særdeles velegnet som stævnebuks, da den let kan bruges sammen med et par lange ridestøvler eller leggins. Samtid har de (oftest) en rigtig god grip, som hjælper dig til at sidde godt fast i sadlen.

Mange af vores leverandører, har de seneste år designet tights til netop den Islandske verden, hvor kvaliteten er lidt mere solid, så den samtidig passer til vores behov. Men lad dig inspirere her på siden og tag endelig kontakt, hvis du er i tvivl. 

 

God pasform på dine ridebukser er altafgørende 

Dine ridebukser skal være velsiddende, så du undgår folder som kan give dig gnavsår. Derudover skal de give en god støtte – et par gode ridebukser kan få dig til at sidde bedre og roligere i sadlen.

De ridebukser vi har udvalgt til dig har fokus på komfort og funktion ned til mindste detalje. Ligesom med så meget andet ridetøj og rideudstyr, er det vigtigt at finde ridebukser der passer lige præcis dine behov og som er behagelige for dig at have på. Uanset om du står og skal købe dine første ridebukser eller om du er nysgerrig efter at prøve nogle andre end dem du har, vil du med garanti finde noget lige for dig.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få 10% på dit første køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt