✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Næseremme

Her på siden finder du et stort udvalg af Næseremme til din trense. På den måde kan du sammensætte lige den Trense du ønsker dig og kombinere på kryds og tværs. Du kan finde alle vores Nakkeremme/pandebånd her>> eller se de allerede samlet Trenser her>>

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Islænder Næserem

En Islænder trense består oftest af 2 enkelt dele, en næserem samt en nakkerem (oftest med et pandebånd). Her  denne kategori, finder du et stort udvalg af næseremme, specielt til den Islandske hest, samt heste i samme størrelse også kaldet str. COP.

Næseremmene kommer i forskellige varianter og herunder kan du læse mere om forskellen, samt fordele og ulemper ved de forskellige variationer.

 

Hannoveransk Næserem:

Den hannoveransek næserem, er også det vi kalder "Den klassiske" næserem. Denne rem består ud over selve nakkestykket af et næsestykke, som spændes under bidet - altså nederst på næsen. Fordelen ved denne model, er at den tager et minimum af plads og er velegenet til mange af de heste, som kan have en tendens til at ville åbne munden for meget under ridning. 

Man skal kunne have 2 fingre mellem remmen og kæben, når det er spændt korrekt, for herved at sikre at hesten har tilpas med plads, til at udvide sine luftveje og kunne synke og smaske under ridning. 

 

Kombineret Næserem:

Den kombineret næserem, er efterhånden også en klassiker og bruges i dag i mindst lige så stor grad som den hannoveranske. Fordelen ved denne er, at den øvreste rem spændes højere oppe (på underside af nakkeremmen), hvor der er stærkere næseknogler og den nederste rem spændes udvendig under bidet. 

På langt de fleste af disse næseremme, er det desuden muligt at tage den nederste rem at, og dermed næjes med kun den øvreste. Gør man dette, er det også det man kalder en "Cavasson" eller en Engelsk næserem. Hvis man rider med eksempeltvis et stangbid, skal man iht. de danske særregler under FEIF tage den nederste rem af. 

Igen her er det vigtigt at der er plads til 2 fingre mellem den øvreste del af næseremmen og hestens kæbe.

Anatomisk Næserem:

Det er "det nye sorte" - En næserem, der på en måde kombinere det bedste fra de 2 øvresete næseremme. En anatomisk næserem, er på sin vis formet som en kombineret næserem eller også kaldet engelsk kombineret. Men den er udformet med en bue, som giver bedre plads til bidet. Det er altså også 2 delt, men uden mulighed for at tage den nederste rem af. 

Dette næserem er særligt velegnet til heste med følsomme mundviger, da den sikre optimal plads til disse og til heste, som eks. går med bid med særligt store ringe, som eks. et GS bid eller et Vals bid. 

 

Skulle du være i tvivl om hvilken næserem, der er den bedste til netop din hest, så skriv gerne til os på chatten eller via mail, så hjælper vi dig gerne. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom