✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Trenser komplet

Her på siden finder du vore udvalg af komplette trenser. Alternativt, kan du sammensætte lige den trense du ønsker ved at gå på opdagelse i vores udvalg at Nakkesykker/Pandebånd samt næsebånd. Ekstraudstyr som bid og tøjler, finder du under de respektive kategorier.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Komplet Islænder Trense

I denne kategori, kan du finde et stort udvalg af komplette trenser. Fælles for disse trenser, er at de aller er til Islændere, så du behøver ikke bekymre dig om hvorvidt de passer - det gør de :-)

Der kan være visse fordele i at vælge en komplet trense til sin Islænder, frem for at sammensætte det med nakkestykker og næserem. En af fordelene er, at du ved det passer 100% sammen. Dernæst er nogle af modellerne "faste", altså som en enkelt trense man sætter på - lidt som man kender det fra storheste. Det kan være lidt lettere at styre, både hvis der et børn der skal sadle op, eller hvis man har en hest, der ikke er så god til at stå stille med hovedet. 

 

Hovedtøj til Islændere

De komplette trenser eller hovedtøjer om man vil, leveres både med kombineret og hannoveransk næserem. Om man foretrækker det ene frem for det andet er meget individuelt, men ønsker du at læse mere om fordele og ulemper, kan du gøre det i vores kategori NÆSEREMME>> Her forklare vi forskellen samt fordele og ulemper ved de forskellige modeller. 

Et Islænder hovedtøj er traditionelt set en meget enkelt trense, uden hagerem og uden for meget "bling-bling" med det er nu ved at ændre sig lidt og vi ser faktisk en tendens til at mange Islænder trenser har meget mere farve og sten end traditionelle trenser. I vores udvalg, har vi forsøgt at have lidt af hvert, således der er noget for enhver smag. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt