✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

EKSEM & FLUEBESKYTTELSE

Her har vi samlet alt til af beskytte din hest mod irriterende mitter & insekter. Her finder du masker, eksemdækkener, insektdækkener & fluespray.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Eksem & Fluebeskyttelse til heste

Sommeren er en dejlig tid på mange måder. Men det kan være en plage for vores skønne heste, da insekterne kan plage dem i en sådan grad at de bliver stresset, udvikler eksem eller generelt mistrives. 

Vi har her på siden samlet en lang række produkter som kan hjælpe hestene med at finde ro for de små "bæster". Du kan eks. vælge mellem eksem dækkener og Insektdækkener. Forskellen på de to typer, er at eksem dækkenerne er meget tætmasket, således de små mitter ikke kan komme igennem og stikke hesten, mens Insektdækkenet er knap så tætmasket og dermed er egnet til heste der ikke har tendens til eksem, men derimod "blot" plages af fluer, bræmser mm. Du bør derfor vælge et eksemdækken hvis din hest enten har eksem eller er i risikogruppen for at udvikle det. Her er der ofte tale om Shetlændere og Islændere. Hvorimod DV sjældent udvikler eksem, og derfor kan klager sig med et Insekt dækken. 

En anden god ting (og nok mest brugte) er fluemasker. Her findes der ligeledes forskellige slags og maske størrelser. Men her er det ofte nok med en alm. maske, uanset om det er til Islændere eller DV. Dog er det vigtigt at du vælger en eksem maske hvis din hest er hårdt plaget at eksem. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få 10% på dit første køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt