Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Islænder Eksemdækken

Eksemdækken til den Islandske hest i top kvalitet!

Her finder du eksemdækkener der har en god pasform til netop den Islandske hest. Er du derimod på jagt efter et andet type Dækken, så som regndækken eller vinterdækken, har vi ligeledes også dem til netop Islændere

Eksemdækken til Islænder

Vi har naturligvis en bredt udvalg af eksemdækkener til Islændere, da det desværre er en af de få men "trælse" udfordringer vores heste har. Nogle vælger at bruge Eksemdækken forebyggende, enten hvis de bor i et mitteområde eller hvis man lige har fået en hest hjem fra Island. Andre er desværre i den situation, at deres Islænder allerede har udviklet eksem, hvorfor brugen af eksemdækken er en nødvendighed. Fælles for alle Eksemdækkner er at de har til formål at minimere risikoen for bid fra Insekter, herunder mitter. Det der også her er vigtigt ift. størrelse, er at Eksemdækkenet sidder godt, tæt og samtidig giver hesten frihed til at kunne bevæge sig.

 

Forskellige typer Eksemdækken

Eksemdækkener findes i alkens farver, materiale, modeller og ikke mindst farver. Vi forhandler lidt forskelligt, for herved at kunne tilbyde Eksemdækken til lige netop din hest. Hos nogle heste er et "almindeligt" dækken i eksemmateriale nok, dvs. at det ikke er nødvendigt med mavestykke samt nakkestykke. Mens andre er så plaget at de skal have et heldækkende eksemdækken samt bruge fluemaske. Udover de traditionelle dækkener, forhandler vi også Zebra dækken. Et sebra dækken gør sig bemærket ved at have farve og mønster som en Zebra - herfra navnet naturligvis. Grunden til at et et Zebradækken er anvendeligt, er at man via observationer og forskning, har fundet ud af at Zebra striberne har en anti Insekt virkning og at mange insekter simpelthen ikke ser din hest som et bytte, på grund af striberne og der er jo yderst smart. 

 

Sommereksem hos Islændere

Sommereksem er resultatet af en allergisk reaktion hos den Islandske hest. Hesten er simpelthen allergisk overfor spyttet fra mitterne, hvilket resultere i kløe og ubehag for hesten. I meget grælde tilfælde kan hesten simpelthen blive så plaget at den klør sig til blods og stortset bliver uridelig i sommerperioden i de tidsrum mitterne ynder at være aktive. Mittetrykket er oftest størst ved sol opgang og sol nedgang, men lad dig ikke nare, for de bæster, kan godt finde på at tage en smuttur rundt i naturen i løbet af både dagen og natten. Udover at beskytte din Islænder med et Eksemdækken, kan du evt. sætte den på boks sidst på eftermiddagen og vente med at lukke den ud til solen har fået godt fat i løber af formiddagen. Dernæst findes der efterhånden en del alti insektmidler på markedet, som du kan supplere dit dækken med eller som kan anvendes under rideturen. 

 

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt