✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

HELDRAGT

Her finder du vores udvalg af heldragte til den kolde tid. 

Skulle vi ikke have din ønskede størrelse på lager, så skriv endelig til os, vi kan som regel skaffe den hjem på få dage. 

Nyd vinteren fra hesteryg i en Ride flyverdragt

Vinteren i Danmark, kan være lidt af en udfordring for rytterne. Vores heste derimod elsker denne årstid, specielt hvis den byder på frost og sne!

Men som rytter, kan tiden hos hesten desværre let komme til at virke lang, specielt hvis vejrudsigten byder på minus grader og blæst. Men i Islænderverdenen, har vi for længst taget begræbet "Heldragt" til os. En heldragt er egentlig en traditionel "flyverdragt" som har gennemgået nogle forvandlinger, således den er tilpasset vores behov som rytter.

I vores sortiment finder du dragte fra Mountain Horse, Karlslund og Topreiter. Alle mærker som levere super gode rideheldragte.

 

Den bedste heldragt

Hvilken der er den bedste..... Uha, det er et svært spørgsmål, og nok et som der egentlig ikke findes et entydigt svar på, da vi jo som mennesker har forskellige preferencer i vores valg. Men vi synes at de heldragte vi har i vores sortiment, alle er nogle super gode bud på rideheldragte. De har alle en god pasform, er varme og super fleksible, således de er velegnet til ridning.

Herunder har vi forsøgt at skitsere de forskelleheder der er på dragtene, set med vores øjne. Vi håber du kan bruge det til noget og hjælper dig selvfølgelig gerne, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Og HUSK! Vi har altid 60 dages fuld returret, så skulle du få en forkert størrelse hjem, så bytter vi gerne.

 

Forskelle på heldragte:

Topreiter heldragt er en super behagelig heldragt, som man næsten ikke mærker man har på. Den er let og giver dig optimal frihed til at kunne bevæge dig i sadlen. Desuden giver den et super godt greb om sadlen. Dens svaghed er at den "kun" er vandafvisende og altså ikke vandtæt som de øvrige.

Mountain Horse heldragt gør sig bemærket med sit lækre design og ikke mindst brugbarhed. Dragten er en unisex model (lige som de øvrige her på siden). Den er lavet i det lækreste materiale og giver lige som Topreiter et rigtig god greb om sadlen. Vi synes ikke at kunne finde nogle svagheder ved denne dragt.

Karlslund heldragt er lavet til at kunne efterleve den Islandske rytters behov. Vi er lidt nogle "vikinger" ift. mange andre ryttere og tilbringer ofte flere timer udendørs end gennemsnittet. Dragten er med svejset syninger og i et super holdbart materiale. En anbefalelsesværdig heldragt.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom