✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Vinter Ridehandsker

Varme ridehandsker

Når kulden bider, er det afgørende at kunne holde hænderne varme når vi er ude hos hesten. Vi har et stort udvalg af vinter ridehandsker, der er designet til at levere den ultimative kombination af varme, komfort og funktionalitet under de koldeste forhold.

Forskellige typer af vinter ridehandsker: Vinter ridehandsker er en bred fortolkning. For der findes utrolig mange forskellige varianter, typer og modeller af vinter ridehandsker.

Det er meget individuelt hvad vi som ryttere har brug for i en vinter ridehandske og det afhænger meget af både hvor kuldskære vi er og ikke mindst om vi rider udendørs eller i et ridehus.

Ofte har skovturs rytteren behov for en meget varm ridehandske som ligeledes er vandtæt, da vinter ridehandskerne skal kunne modstå al slags vejr vi kan være udsat for i den danske vinter. Mens rytteren der har ridehus, oftest har et ønske om en tyndere ridehandske, således det er lettere at have en finere kontrol og føling med tøjlen.

Ridehandske - touchskærn: De fleste ryttere sætter pris på at kunne navigere på telefonen uden af skulle have handskerne af - specielt når der er rigtig koldt. Derfor skal du vælge en handske der er egnet til dette, hvis du har behov for at kunne håndtere din telefon mens du er i stalden. Heldigvis er de fleste handskeproducenter i dag rigtig gode til at levere handsker med denne funktion. 

Vinter ridehandsker - Mærker: Vi udvælger ridehandsker så der er et udvalg for alle typer af ryttere. Vores vinter ridehandsker nøje udvalgte og vi har blandt andet et stort udvalg fra Roeckl, som nok er den største på markedet inden for ridesporten, når det kommer til handsker. 

Men ud over Roeckl, så har vi naturligvis ridehandsker fra mange andre brands, så som Covalliero, Mountain Horse og mange andre, som alle ligeledes laver formidable ridehandsker. 

Størrelser ridehandsker: Ridehandsker fås fra helt lille børne størrelse, til store herrestørrelser. Men typisk hedder størrelserne 6 - 7 - 7,5 osv. Og er man ikke vant til at købe ridehandsker, så kan det være lidt uoverskueligt at finde ud af hvad der betyder hvad. Derfor har vi lavet nedenstående oversigt:

XS = str. 6

S = str. 6,5

M = str. 7 (+ 7,5 stor M eller lille L)

L = str 8 (+7,5 stor M eller lille L)

XL = str. 8,5 og 9

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom