Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Butik

Islænder butik med alt til hest & Rytter!

Horsepartner er beliggende ca 10 km. fra frederikshavn, ved en lille by kaldet Gærum. Butikken er spækket med Islænderudstyr og alle de lækre mærker til Islænder rytteren.

Her er det (næsten) muligt at handle døgnet rundt - dog efter nærmere aftale (ring 71967180). Butikken er nemlig beliggende på vores gård, og er vi hjemme - åbner vi meget gerne døren.

 

Hver torsdag i tidsrummet 10.00 - 20.00 har vi dog fast åben og kaffe på kanden.

Hest besøger horsepartnerHorsepartner butik kaffe på kandenBillede af butikken udefra

 

Butik med lækre brands

Bag Horsepartner står familien Ullitz Nielsen, som i den grad er "bidt" af en gal Islænder. Vi har selv 7 Islænder i alle aldre, fordelt på konkurrence heste, skovtursheste samt ungheste. Vores liv er og har altid haft Islænderen som omdrejningspunkt og vi har igennem årene tilegnet os en stor viden om hvilken både ridetøj og udstyr, vi har gode erfaringer med. 

 

Vi sætter derfor en ære i at kunne tilbyde de absolut bedste mærker, fra leverandører som vi ved er passioneret omkring udstyr der er tilpasset netop den Islandske hest, dennes behov og ikke mindst anatomi. 

 

I vores lille butik, vil du derfor udelukkende finde udstyr, som er beregnet til netop denne race. Vi har brands fra stort set hele verden, lige fra Island, Holland, Australien, Tyskland, Norge, Sverige og mange flere. Vi tager blandt andet til Köln en gang om året, på verdens største hestemesse "SPOGAHORSE" for at kunne udvælge de bedste vare til både butikken samt vores webshop.

 

Billede indefra horsepartnerTøj i butikkenSkrænk i butik

 

Håber du har lyst til at kigge forbi - vi vil i hvert tilfælde blive glade for besøget!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
  Fast lav fragt 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering 1-3 dage
  60 dages fuld returret

  Kurven er tom

  Du kan vinde gavekort på 500 kr.

  Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
  Tak - du er nu tilmeldt