✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Acavallo

Acavallo er indbegrebet af gennemført design og kvalitet i topklasse!

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Acavallo Underlag

Acavallo er producenter af kvalitetsudstyr til heste.

I deres sortiment finder vi blandt andet Acavallo Pads, som oprindelig startede med Gelpads, men siden hen har udviklet sig til at være meget mere end det. Dernæst har de specialiseret sig i andre typer af produkter til heste med udgangspunkt i deres særlige "gel". Herunder bidskiver, kædebeskyttere og boots. 

Noget af det nyeste Acavallo har præsenteret er deres "Seat Saver". En slags sadelovertræk, som placeres ovenpå sadlen og som har en særlig stødabsorberende effekt. Et kæmpe hit for de mange ryttere der har rygproblemer eller nakkesmerter som forværes under ridning.

 

Acavallo Pads

Som beskrevet er Acavallo særlig kendte for deres Pads. Udover de traditionelle gel-pads som både fås med eller uden frontløft samt helt neutral. Har de igennem de seneste år udviklet en lang række sadelpads med memory foam. Pads som alle har til formål at fremme hestens bevægelsesfrihed samt trykfordele mest muligt. 

Sadel pads fra Acavallo fås i et hav af varianter, både med antiskrid, en kombination af memory form og gel, eller med lammeskind. Fælles for disse pads, er at de tager et minimum af plads, som vi kender det fra de traditionelle gel-pads og dermed ikke lukker af for luftcirkulation onkring hesten, i større omfang end nædvendigt. 

 

Pads til Bomløse sadler

Når man rider Bomløs, kan det være en stor fordel at anvende et lidt tykkere underlag, som kan være med til at fordele trykket. Vi anbefaler at man enten vælger Acavallo pads med memory foam eller et lammeskinds underlag af god kvalitet.

En Memory form pads, har den fordel at den helt automatisk vil lade sig presse mere sammen på de mest udsatte steder, men vil bevare sin form der hvor trykket ikke er så udpræget. Dermed får du hjælp til at trykfordele under ridning. 

Kombinationen af bomløs om memoryfoam pads, kan desuden have en god effekt på heste der har brug for at udvikle sine rygmuskler. 

 

Bag om Acavallo

Acavallo er et innovativt italiensk firma der på kort tid er blevet anerkendt i hele verden for deres pålidelige produkter. Brandet er bygget op omkring Mauro Benetti og Monica Speroni og deres passion og respekt for ridning. Med tiden er passionen smittet af på datteren Vittoria som nu er en vigtig brik i virksomheden. Acavallo praler af at have en 360-graders viden om teknisk rideudstyr.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom