✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

TRENSER & TILBEHØR

Her finder du trenser i str. Pony, Cop, Full & X-Full - Se her for at finde Islænder trenser & trenser str. COP 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Trenser til Hest & Pony

Her finder du trenser til din hest & Pony - udvalget udbygges løbende og skulle du være på jagt efter en specifik trense, så kontakt os gerne, vi vil gerne hjælpe hvis vi kan. 

Du vælger den helt rigtige trense ved at kigge på din dine og hestens behov. Går hesten bedst med bidløs, så skal du naturligvis vælge dette. Og når det kommer til traditionelle trenser er der mange ting du skal tage med i din betragtning:

1. Går din hest bedst med en hannoveransk næserem, engelsk eller konbineret?

2. Har din hest særlige behov i forhold til nakkestykket, eller er en traditionel nakkerem fin?

3. Hvilken materiale ønsker du af din trense? Læder, biothane?

Så inden du vælger trense, er det vores anbefalinger at du gør dig ovenstående tanker. Sidst men ikke mindst kan dit bid også have afgørende betydning for hvilken trense du vælger. For måske bruger du et bid, der skal kunne rides med Engelsk næserem og det kan derfor være hensigtsmæssigt at vælge en trense med Engelsk kombineret, så du ligeledes har mulighed for at tage den nederste rem på, hvis du nogle gange rider med et bid, hvor det kunne være rart med en kombineret næserem. 

 

Hvad er forskellen på hovedtøj og trense?

Der er ingen forskel, det er blot 2 navne for samme ting. De er begge udformet til at være en "hovedbeklædning" til hesten, som anvendes til at vi kan kommunikere og guide hesten via signaler enten via bidet eller via træk på en bidløs trense.

 

Hvordan indstilles en kombineret næserem?

Kombineret og engelske næsebånd skal sidde ca 2 cm. under hestens kindben. Næsebåndet må ikke spændes strammere end du kan få 2 fingre ind under, for at sikre hestes komfort. Nakkeremmen skal sidde således dit bid holdes oppe i munden på hesten og frembringer 1 - 2 rynker.

 

Hvordan indstilles et hannoveransk næsebånd?

Et hannoveransk næsebånd spændes under bidet. Det skal sidde således at bidet ikke bliver presset op i munden på hesten, men heller ikke for dybt, da dette vil medfører unødigt pres på den skrøbelige næseknogle. Du skal kunne få 2 fingre ind under, når næsebåndet er spændt.

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom