✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

One K

OneK er resultatet af Sikkerhed, Komfort & Design! Alle hjelmene er naturligvis CE-normerne VG01 og EN1384-2017 godkendte.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Der er 3 elementer der skal til for at stå med den perfekte ridehjelm og de 3 elementer, har teamet bag OneK evnet at kombinere:
 • Sikkerhed frem for alt
 • Komfort for rytteren
 • Lækkert design
 
1. SIKKER RIDEHJELM
 
One K ™ ridehjelme består af en polycarbonat- og ABS-kompositindsprøjtestøbt ydre, kombineret med en EPS-foring. Den såkaldte EPS-foringen, er nøglen til en stødabsorberende hjelm.

One K ™ hjelme er underlagt tre forskellige tests. Hvor OneK score højere end kravene i alle 3 test. One K er dermed godkendt af CE-normerne VG01 og EN1384-2017.

 

2. KOMFORT

En god ridehjelm, skal være komfortabel. Dvs med en god pasform & tilpas ventilation.

One K ™ hjelmen giver dig et optimalt ventilationsniveau med sine to frontventilationer, to side-, en bagside- og to centerstribe-ventilationer, der skaber den optimale luftstrøm i hjelmen.

Ridehjelmen har komfortpolstret hagerem med syntetisk ruskindforing samt et hurtig tex spænde, der giver maksimal komfort og pasform. One K ™ -foringen er lavet af et vaskbart hurtigtørrende stof; Det er fugttransporterende og antimikrobielt. Den aftagelige liner er aftagelig og vaskbar. 

3. DESIGN

Uhhh her bliver det rigtig sjovt - For her kan One K ridehjelmene i den grad noget ikke mange andre kan! De har de FEDESTE design og er du af den kreative type, som ønsker at sammensætte din helt egen hjelm, så kan det nemlig også lade sig gøre! Deres One K Convertible serie, gør det nemlig muligt at udskifte top, "rail" og front i et hav af variationer. 

Men One K hjelmene, fås også i "færdige" design, med både almindelig og bred skygge og i et hav af variationer, fra helt klassisk design til smukke variationer med alt fra lank, mat, ruskind, skinnende og glitrende af ægte Swarovski-krystaller mm. Mulighederne er uendelige!

 

Sammensæt din One K ridehjelm

En One K ridehjelm består af 2 dele, med mindte du selvfølgelig ønsker Convertible serie, hvor du har mulighed for at tilkøbe dele til at designe din egen hjelm. Men uanset hvilken One K hjelm du vælger, så er der 2 ting du skal forholde dig til:

1. Hjelmen fås i 3 størrelser S (47-54), M (51-56), L (57-60)

2 Linere (indmaden), som fås i følgende størrelser:

 • XS (51-52)
 • S (53-54)
 • M (55-56)
 • L 57-58)
 • XL (59-61
 • XXL (61-62

Dernæst fås Liner også i en oval model. Det er vær at være opmærksom på at ca. 90% bruger ovenstående liner (altså "normal" liner).

 • Oval XS (51-52)
 • Oval S (53-54)
 • Oval M (55-56)
 • Oval L 57-58)
 • Oval XL (59-61)

Det kan i første omgang virke overvældende at skulle forholde sig til. Men vi kan forsikre dig for at det faktisk er ganske overskueligt. Du vælger den Hjelm (skal) som passer til dit hoved og herefer vælger du liner, som så er mere specifik i størrelsen. 

Plejer du eks. at bruge en str. 56 i casco, så vælger du en str. M i hjelm samt en str. M i liner

 

Sådan sikre, at din hjelm passer korrekt:

Det er vigtigt at din hjelm sidder som den skal, for at du får den sikkerhed som hjelmen er beregnet til at give dig. 

En ridehjelm, sidder korrekt når det ligger fint til på hovedet, uden den strammer og uden den sidder løst. Dernæst skal den slutte ca 2 cm. over dit øjenbryn og sidst men ikke mindst, så skal du sikre at din hagerem er spændt tilpas stramt således hjelmen ikke vil falde af ved eventuel styrt. 

Du kan med fordel se denne video af korrekt tilpasning, fremvist af Kim Gentry. Se One K video her>>

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom