✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Nathalie Horsecare

Plejeprodukter i topkvalitet til hest fra Nathalie Horsecare

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Bag Nathalie Horse Care står et hold af stærke, visionære og dynamiske kvinder. Heste er deres passion og alle er de hesteejere, ryttere og avlere. Serien af plejeprodukter til heste og ryttere, er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Hun har øje for kvalitet og detaljer. 

Der er et tæt samarbejde og konstant dialog med producenterne og forhandlerne. Alle bestrider hver især forskellige kvalifikationer og færdigheder, som tilsammen giver kunderne – alle jer der bruger Nathalie Horse Care – de bedste plejeprodukter, uden at der gåes på kompromis med sundhed, kvalitet og miljø. 

Nathalie Horse Care fremstilles af Persano Group, en ambitiøs dansk virksomhed, der har været i samme families eje, siden 1947. Dybt i firmaets DNA, ligger fokus på miljø og bæredygtighed. Persano Group var det første firma i Danmark, der begyndte at producere svanemærkede produkter.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom