✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

NAF

NAF - Naturligt tilskud til din hest!

NAF tilskud til heste

NAF har i mere end tredive år lavet nutraceutiske tilskud til heste. Det startede på det britiske marked, hvorefter de i dag levere til det meste af verden. 

NAF arbejder med at udvikle effektive produkter til heste, ved hjælp af dokumenterede naturlige ingredienser, skaber de unikke effektive produkter. NAF arbejder engageret på at levere kvalitet og Clean Sport produkter og med deres dedikerede team af medarbejdere er de fokuseret på ikke kun at opfylde industriens forventninger, men at overgå dem.

De bruger kun de bedste naturlige ingredienser, som er fuldt sporbare og ved at kombinere dem skaber deres team af dyrlæger og forskere unikke produkter. Forskningen ledes af Dr. Nicholas Larkins BVSc DSc MRCVS, og varetages af ernæringseksperter under den erfarne og kendte Kate Hore. Resultatet er en bred vifte af effektive produkter fra led, åndedræt, hove, fordøjelse, mave og beroligende kosttilskud.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** Vi flytter i nye lækre lokaler & den fysiske butik holder derfor lukket fra 12/5 - 19/5***

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt