Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Redback

Jodphur ridestøvler i Australsk design og kvalitet. Redback er et unikt brand som efterhånden har slået sig godt og grundigt fast i Islænder verdenen. Specielt for disse fantastiske Ridestøvler er deres lækre pasform, deres holdbarhed og ikke mindst den lækre sål. 

Redback Ridestøvle

Redback er en af de mest solgte Jodphur i Islænder verdenen. Støvlen har efterhånden bestået "prøven" og har vist sig som hårfør og holdbar, selv af Islænder ryttere - og det siger altså ikke så lidt!

Støvlen er i et klassisk design med en komfortable indersål med god støtte. Sålen udemærker sig ved at være en såkaldt TPU ydersål, som er olie- og syre resistent samt varmebestandig til omkring 200 g. Vær opmærksom på at på trods af sålens eminemte holdbarhed, er den ikke resistent overfor f.eks ammoniak, som findes i staldmiljøet. Sålmønstret er designet med en skridsikker sål, som sikre at du står godt fast. 

Godkendt og CE mærket som sikkerhedsfodtøj. 

 

100% Australsk

Redback er designet og produceret i Australien. Redback Australia har designet og produceret sikkerheds støvler siden 1925. Fabrikken ejes af 5. generation af Familien Cloros, en familie der i den grad brænder for at udvikle de bedste støvler på markedet. 

 

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt