Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

BUSSE

"Fascinationen af – og udfordringen i – ridesport er et spørgsmål om harmoni mellem hest og rytter. Det er vores mål at gøre dette partnerskab endnu lettere, mere bekymringsfrit og vellykket – ganske enkelt smukkere". Sådan beskriver BUSSE filosofien bag alt hvad de laver. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1973 og har i dag base i den lille by Lohne i det nordvestlige Tyskland. Deres produkter er kendetegnet ved et lækkert design og fokus på trivsel, sikkerhed og ydeevne hos både hest og rytter. BUSSE er i tæt kontakt med professionelle ryttere, træningscentre og dyrlæger for at få den nødvendige viden til produktudvikling. Derudover har mange af de ansatte erfaring med ridesport og produkterne bliver afprøvet længe inden de officielle tests finder sted.

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt