Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Bombers

Alle Bombers bid er håndlavet, med fokus på at skabe bid der efterlever behov og krav hos den enkelte hest.

Bombers bid

Bombers er et af verdens førende producenter af bid. Biddene er håndlavet i Sydafrika, hvor der er stor fokus på skabe bid med præcision og omhu.

Bombers bid er anerkendt blandt topryttere verden over. Hvilket skyldes Bombers særlige fokus på at skabe bid der er anatomiske og som evner at fordele trykket i hestens mund, således de ikke bliver udsat for forkert eller for meget pres. For med pres, skabes der modstand, som igen skaber manglende kontrol.

Bombers bid er lavet i Sweet Iron (sød metal) som har den fordel, at hestens lyst til at scceptere bidet foremelskes. Bidets sidestykker er derimod lavet i rustfri stål, for herved at sikre en god og lang holdbarhed. 

Bombers sortiment

Bombers har over 200 forskellige (grund) bid, hvoraf der er flere variationer og størrelser. Ud af disse, har vi udvalg specifikke modeller, som vi ved er meget velegnet til de Islandske heste og deres anatomi. Men skulle du søge et vi ikke har i vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi meget gerne være behjælpelige med at finde det rette til dig.

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt