✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Catago Fir-Tech

Catago Fir Tech

Fir-Tech øger blodcirkulationen, reducere hævelser & mindsker ømhed i muskler og lede hos din hest!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Catago Fir-Tech

Fir-Tech produkter er en verden af terapi, funktionaliter og velvære for hest & rytter. 

CATAGO FIR-Tech er udviklet med Synthermax fiberfyld og inder-materiale med indvævede keramiske partikler, der yder en avanceret dobbeltvirkende effekt. Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Resultatet er, at mukulaturens smidighed øges og dermed giver hesten et større bevægelsesfrihed - og dermed får optimale betingelser for at udvikle deres muskler

Hvad er Fir-Tech?

Fir-Tech er infrarød teknologi - indeholdende indvævede keramiske partikler, der yder en dobbeltvirkende effekt, der omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene.

Kroppen udvikler konstant varme og energi. Når man bære Catago Fir-Tech stoffet tæt på huden, vil de keramiske fibre i stoffet virke absorberende, hvilket reflektere den infrarøde varme tilbage til kroppen. Den infarrøde varme trænger ind i en dybde på 4-7 cm. hvorfra den absorberes af vævet. Dette resultere i at vævet udvidder sig og dermed øges blodgennemstrømningen. 

 

Fordele ved Fir-Tech

Den varmende effekt fra Fir-Tech aktivere moleculer og cellerne i kroppen, hvilket resultere i en øget. blod cirkulationen. Til sammen betyder dette at din hest vil opleve mange forskellige fordele:

  • Øger blodcirkulationen
  • Reducere hævelser
  • Mindsker ømhed i muskler og lede
  • Reducere inflammation i led og ligamenter
  • Smidiggøre muskulaturen
  • Øger iltning af blodceller samt iltning i muskulaturen

 

Det store udvalg af Catago Fir-Tech produkter giver både dig som rytter og din hest mulighed for øget velvær. Produkterne er mange og i dag, fås der et væld af forskellige dækkener, underlag, nakkebeskyttere, gamacher mm. med disse fantastiske egenskaber. Med Catagos Fir-Tech produkter, får du altså en lang række produkter af god kvalitet, som har en dobbeltvirkende effekt. 

Produkterne er velegnet til mange typer af heste, både den velfungerende hest, som du blot ønsker at give optimale betingelser for at forblive velfungerende. Men også heste med aktuelle udfordringer, så som anspændthed, skader, ældre heste osv. 

Ønsker du at vide mere om Catago Fir-Tech, se video her>>

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom