✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Winderen

Trykaflastende & Ultra stødabsorberende underlag (mere end 3 x så stødabsorberende som lammeskind!) - se de 3 modeller her & find den model der passer bedst til din hest.

Vælg mellem Spring & Dressur model - Islændere skal vælge Dressur!

Vis alle winderen slim pad                             Vis alle winderen comfort pads                             Vis alle winderen correction pads

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Winderen - Half Pad / Underlag

Winderen half pads med Back Protect Solution-teknologien blev udviklet, for at du kan føle dig afslappet i sadlen, mens du samtid giver du hest optimale betingelser.

Winderen Pad er ikke ”bare” et Pad, det er udviklet med den nyeste teknologi og vi vil herunder forklare hvad og hvordan det adskiller sig fra mange andre Pads.

Underlaget er opbygget med fem teknologisk avancerede lag, der til sammen giver maksimal komfort, stabilitet og en bedre ride oplevelse, for både hest og rytter.

 

Winderen Back Protect kommer i 3 varianter:

Comfort 18 mm.(Dressur & Spring variant)

Slim 10 mm. (Dressur & Spring variant)

Korrektions Pad, fås både som 10 mm. og 18 mm. (Begge modeller i henholdsvis en Dressur & Spring variant)

 

Uanset hvilket af ovenstående modeller du vælger, har de samme egenskab, nemlig at afbøde tryk for både hest og rytter. Dog er eks. Comfort på 18 mm. mere stødabsorberende end Slim på 10 mm. Slim modellen er velegnet til de heste der har en perfekt tilpasset sadle og hvor du bruger et underlag under halfpadden. Rider du udelukkende med halfpad, anbefaler vi at du vælger ”Comfort” modellen.

 

Winderen - Fordel for hesten:

Den betydelige nedbringelse af trykpunkterne og jævn fordeling af belastningen på hestens ryg betyder, at sadlen har en korrekt pasform.

Muskelstøtte: Underlagets altid korrekte pasform, sikre at musklerne langs hestens ryg langt nemmere slappe af og afspændes under ridning.

Bevægelse: Hesten kan med winderen paden bevæge sig mere frit og ubesværet i alle gangart.

Dynamisk nedsat tryk: Trykket på hestens ryg, nedsættes betydeligt, uanset om det er under et spring eller under normal ridning, hvor rytteren vil påvirke hestens ryg med ”bump”.

Back Protect Solution halvpad’en er udviklet til at yde maksimal komfort, så hesten kan bevæge sig frit, og trykket på rygsøjlen med dens vanskelige processer mindskes.

 

 

Winderen - Fordel for Rytteren

Det ergonomisk design, sikre at dine rygmuskler fungerer mere frit, når du rider og springer. Du vil i langt mindre grad opleve smerter i ryg og hals efter ridning, da ”stødene” er betydelig minimeret.

 

Hvordan er Winderen Pad opbygget:

Lag

Winderen er opbygget af 5 lag, der til sammen skaber dette fantastiske Pad. Alle 5 lag her hver sin force og det er sammensætningen af disse lag, du kan læse mere om herunder:

 

”BALLISTISK NYLON”

Dette er også det vi vil kalde ”overtrækket”. Det er slid- og rivstærkt samt med en virkelig god holdbarhed. Det øverste skallag beskytter de øvrige lag mod eksterne faktorer og forhindrer, at halfpad’en flytter sig og glider under sadlen.

Det øverste skallags smudsafvisende egenskaber gør det nemt at vedligeholde pad’en. Du kan rengøre den med en fugtet svamp eller vaske den (efter at have taget de indvendige lag ud) ved en temperatur på 30 ˚C.

”DYNAMISK STABILISERINGSLAG”

Dette materiale bruges til at øge den del af sadlens overflade, der er i kontakt med hestens ryg, hvilket stabiliserer sadlen. Dette lag kompenserer for hestens kropsstruktur, når sadlen ikke passer helt.

”KRAFTUDLIGNER”

Dette ikke-Newtonske materiale, der bruges i den moderne militærindustri, er særdeles fleksibelt og har en betydelig evne til at lagre og absorbere kinetisk energi. Det bruges til at fange overskydende energi under ridningen.

”BIOMEKANISK BINDEVÆV”

Det syntetiske biomekaniske bindevæv, der er udviklet til at beskytte musklerne under pad’en, mindsker de kræfter, der påvirker musklerne langs hestens ryg og letter deres afspænding og udvikling.

”SKALLAG AF KEVLAR”

Dette lag er udviklet til at få halfpad’en til at sidde godt fast på hesten eller på sadelunderlaget, så sadlen ikke glider. Kevlar-netmaterialets porøse struktur sikrer, at systemet med absorberingsenheder tilføres frisk luft, hvilket beskytter det mod fugt.

 

Hvad er det der gør Winderen så spektakulær?

Herunder kan du se en video, hvor laboratorietests af Winderen Back Protect Solution halfpads, holdt op imod et traditionelt gelpad samt et lammeskindsunderlag.

Se video af Winderen Back Protect halfpad her>>

grafik

Herover ses differencen på energi absorberingen i forskellige materialer af underlag. Rød = tynd gelpad / Orange = Lammeskind og Blå = Winderen Comfort Pad.

 

Winderen i mange farver:

Noget der er rigtig smart ved Winderen, er samtid at du kan variere i farver, således at du kan tilpasse dit udstyr efter om det er træning eller stævner. Og det gør bestemt ikke noget at variere i farverne af underlag og Pad.

Både Winderen Pad og underlag fås nemlig i et hav af farver!

 

Winderen Halfpad fås i 2 tykkelser:

Back Protect Solution - Comfort

Winderen halvpad Comfort (tykkelse på 18 mm) passer til de fleste sadler. Og er ligeledes det rette valg til dig der udelukkende rider med Pad og altså ikke ligger et underlag under.

 

Back Protect Solution - Slim

Winderen halvpad Slim (tykkelse på 10 mm) blev udviklet efter anmodning fra ryttere med skræddersyede sadler og blev udviklet til netop deres behov.

 

Spring 16”                                     Spring 17”                                     Spring 18”

Comfort: 570 g.                               600 g.                                              630 g.

Slim: 460 g.                                     490 g.                                              490 g.

Længde: 592 mm.                           617 mm.                                          637 mm.

 

Dressur16”                                   Dressur 17”                                  Dressur 18”

Comfort: 550g                                 580 g.                                              610 g.

Slim: 420g                                      460 g.                                              500 g.

Længde: 556mm                            581 mm.                                          606 mm.

 

 

Korrektions Halfpad.

”Korrektions”-varianten af Winderens halvpad har et specialbetræk, der sikrer den perfekte pasform uanset antallet af isatte indlæg. Uanset den valgte konfiguration forbliver panelerne stabile og i en optimal position.

Korrektions padden er baseret på Back Protect Solution-indlæggene i varianterne Comfort (tykkelse på 18 mm) eller Slim (tykkelse på 10 mm), samt leveres både i en dressur- og spring variant.

Man skal vælge Correction modellen, såfremt man har en hest der er særligt udfordret i sin overlinje. Måske har den fordybninger bag skulderen, har endnu ikke udviklet nok overlinje, hvis man anvender samme sadle til flere heste med forskellige udfordringer, hvis sadlen er i for- eller bagvægt og derfor har brug for at blive korrigeret osv.

 

Med 6 indlægslommer, bliver det lettere at tilpasse underlaget til den enkelte hest, således det bliver mere præcist til hestens muskler. Panelernes form er blevet skabt efter konsultation med dyrlæger og fysioterapeuter, så de passer perfekt til hestens rygkurve.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt