✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Sadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._sort/coalSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._blåSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._hvid_roseSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._råhvidSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._blå_roseSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._vinrødSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._chocolateSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._gråSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_18"_10mm._grå_rosemålskema winderen

Winderen Pad "Slim" Dressur, 18" | 10 mm.

Varenr. 2192574
DKK 2.099,00
Gratis fragt

Leveringstid | 1 - 7 hverdage.

Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Winderen stødabsorberende Halfpad 18"

”Slim” DRESSUR (og Islænder) – 10 mm.

Slim-versionen er designet på baggrund af ønske fra forskellige ryttere, der har en skræddersyet sadle til deres hest. Ligesom Comfort-versionen har Slim-versionen indsat tre teknologisk avancerede skumlag og er blevet kalibreret for at bevare deres energispredningsegenskaber.

På grund af konstant udvikling og ændringer i hestens rygmuskler og ikke mindst det pres vi yder når vi sætter os i sadlen, har alle heste godt af en Pad der trykaflaster – selv med en veltilpasset sadel. Hestens rygmuskulatur er som alle andre muskler ikke statiske i deres styrke og størrelse, i Slim-version af Winderen halfpad, vil små ufuldkommenheder i sadeltilpasning blive reduceret til et minimum. I Slim-versionen opnås der ligeledes stødabsorbering og spredning af trykpunkter, som i Comfort-versionen. Alt dette er pakket i kun 10 mm skum for at få Slim-padden til at fungere optimalt.

 

Hvornår skal man vælge Slim-versionen?

  • Min sadel blev for nylig tilpasset af en specialist, og jeg vil ikke foretage for mange ændringer.
  • Min sadel er skræddersyet - den kontrolleres og tilpasses regelmæssigt.
  • Min sadel passer perfekt.
  • Jeg bruger kun en sadelpad eller en tynd gel i dag, men ønsker at udskifte til en anden tynd Pad med optimal stødabsorbering.
  • Denne Dressurmodel er ligeledes velegnet til Islændere.

 

Har du ikke en 100% tilpasset sadel eller en hest der enten mangler rygmuskler, har smalle skuldere eller rider du bomløs, skal du i stedet vælge Winderen "Comfort" på 18 mm. 

Størrelser: 16" - 17" - 18" (Se målskema - sidste billede)

 

Vi lagerfører de mest gængse farver og størrelser af Winderne pads, men der kan forekomme op til 7 dages levering!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom