✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Sadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._sortSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._blåSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._hvid_roseSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._hvidSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._blå_roseSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._vinrødSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._brunSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._gråSadelpad_stødabsorberende_underlag_winderen_dressur_17"_18mm._grå_rosemålskema winderen

Winderen Pad "Comfort" Dressur, 17" | 18 mm.

Varenr. 2192577

5/5 stjerner ud af 12 kundeanmeldelser.

DKK 2.099,00

Leveringstid | 1 - 7 dage.

Spørgsmål ?

Winderen stødabsorberende Halfpad 17"

”Comfort” DRESSUR (og Islænder) – 18 mm.

Comfort-versionen er det første og originale Winderen Halfpad og den hele virksomheden er skabt på. Dette er også den mest solgte Pad af dem alle, på grund af dens mange anvendelser. Comfort Padden på 18 mm. er perfekt som alternativ til gelpad, Lammeskind eller memoryfoam Pad.

Det øverste lag af denne Pad, stabiliserer sadlen på flere måder, hvilket skaber effekten af ​​at "suge" sadlen til hestens ryg og danne en ”kappe” omkring sadlen. Denne Pad vil også udligne, korrigere og ”justere” der hvor sadlen måske mangler at slutte 100% korrekt. Og vigtigst af alt, skabes der en dynamisk effektivt med enhver hestes bevægelse.

Det næste lag giver en fantastisk stødabsorbering og minimerer sadlens trykpunkter på hestens ryg. Fordeling af sadeltrykket, i de fleste tilfælde, oversættes direkte til mere komfort for hesten og derfor forbedret arbejdsvilje og resultere i en mere løsgjort overlinje.

Det tredje lag, der er tættest på hestens ryg, er ansvarlig for at reducere de kræfter, der virker på rygmusklerne, så de kan arbejde frit og med mere smidighed, hvilket er meget vigtigt for korrekt muskeludvikling. Det forbedrer også effektiviteten og ydeevnen.

Denne kombination af forskellige materialer med forskelligartede og moderne egenskaber gør Winderen Halfpad til den ideelle løsning for både ryttere og vigtigst af alt deres heste.

 

Hvornår skal man vælge Comfort-versionen?

  • Jeg bruger den samme sadel på flere forskellige heste.
  • Min sadel blev skræddersyet til min hest, og sadelmageren har anbefalet en halfpad.
  • Jeg bruger Lammeskind / Memoryform / tykke gelpuder, som du ønsker at udskifte til Winderen.
  • Min sadel blev lavet efter mål, men min hest vender tilbage til arbejde efter en skade og har nu mindre rygmuskulatur. Jeg vil gerne hjælpe den med at komme tilbage i form hurtigere.
  • Min hest er ung / i begyndelsen af ​​træningen, jeg ved, at den stadig udvikler sig, derfor besluttede jeg at købe en bredere sadel.
  • Min hest har svage rygmuskler, jeg har brug for at udvikle og styrke dem så effektivt som muligt.
  • Denne model er den mest anvendte både i Dressur og til Islændere.

 

Har du ikke en 100% tilpasset sadel eller en hest der enten mangler rygmuskler, har smalle skuldere eller rider du bomløs, skal du i stedet vælge Winderen "Comfort" på 18 mm. 

Størrelser: 16" - 17" - 18" (Se målskema - sidste billede)

 

Vi lagerfører de mest gængse farver og størrelser af Winderne pads, men der kan forekomme op til 7 dages levering!

 

Kundeanmeldelser

Malene E,17-08-2023
Majbrit N,14-06-2023

"Super pad alle pengen vær "

Tina O,03-05-2023

"Lækker pad, som jeg forventer mig meget af. Hesten går bedre med det på ryggen. Kan mærke en tydelig forskel især i traven. "

Peter P,30-12-2022

"Kan virkelig mærke en forskel på min hest, med min nye Winderen Pad, jeg havde ikke troet det var muligt. Så jeg er superglad for den, og er sikker på, at det også gælder min hest😀"

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom