✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Sadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_gråSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_teracottaSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_råhvidSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_lysblåSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_blåSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_coral/sortSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_vinrødSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_chocoSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_caramelSadelpad_stødabsorberende_winderen_17"_18mm_lillamålskema winderen

Winderen Pad "Comfort" Spring, 17" | 18 mm.

Varenr. 2192570
DKK 2.099,00
Gratis fragt

Leveringstid | 1 - 7 dage.

Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Winderen stødabsorberende 18 mm. HalfPad

”Comfort” Spring version - 17"

Comfort-versionen er det første og originale Winderen Halfpad og den hele virksomheden er skabt på. Dette er også den mest solgte Pad af dem alle, på grund af dens mange anvendelser. Comfort Padden på 18 mm. er perfekt som alternativ til gelpad, Lammeskind eller memoryfoam Pad. Fås både i dressur og spring model!

Det øverste lag af denne Pad, stabiliserer sadlen på flere måder, hvilket skaber effekten af ​​at "suge" sadlen til hestens ryg og danne en ”kappe” omkring sadlen. Denne Pad vil også udligne, korrigere og ”justere” der hvor sadlen måske mangler at slutte 100% korrekt. Og vigtigst af alt, skabes der en dynamisk effektivt med enhver hestes bevægelse.

Det næste lag giver en fantastisk stødabsorbering og minimerer sadlens trykpunkter på hestens ryg. Fordeling af sadeltrykket, i de fleste tilfælde, oversættes direkte til mere komfort for hesten og derfor forbedret arbejdsvilje og resultere i en mere løsgjort overlinje.

Det tredje lag, der er tættest på hestens ryg, er ansvarlig for at reducere de kræfter, der virker på rygmusklerne, så de kan arbejde frit og med mere smidighed, hvilket er meget vigtigt for korrekt muskeludvikling. Det forbedrer også effektiviteten og ydeevnen.

Denne kombination af forskellige materialer med forskelligartede og moderne egenskaber gør Winderen Halfpad til den ideelle løsning for både ryttere og vigtigst af alt deres heste.

 

Hvornår skal man vælge Comfort-versionen?

  • Jeg bruger den samme sadel på flere forskellige heste.
  • Min sadel blev skræddersyet til min hest, og sadelmageren har anbefalet en halfpad.
  • Jeg bruger Lammeskind / Memoryform / tykke gelpuder, som du ønsker at udskifte til Winderen.
  • Min sadel blev lavet efter mål, men min hest vender tilbage til arbejde efter en skade og har nu mindre rygmuskulatur. Jeg vil gerne hjælpe den med at komme tilbage i form hurtigere.
  • Min hest er ung / i begyndelsen af ​​træningen, jeg ved, at den stadig udvikler sig, derfor besluttede jeg at købe en bredere sadel.
  • Min hest har svage rygmuskler, jeg har brug for at udvikle og styrke dem så effektivt som muligt.

Størrelser: 16" - 17" - 18" (Se målskema - sidste billede)

 

Vi lagerfører de mest gængse farver og størrelser af Winderne pads, men der kan forekomme op til 7 dages levering!

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom