✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180
prismatch
stødabsorberende-sadelpad-spring-blåstødabsorberende-sadelpad-spring-vinrødstødabsorberende-sadelpad-spring-sort/coalstødabsorberende-sadelpad-spring-chocostødabsorberende-sadelpad-spring-caramelstødabsorberende-sadelpad-spring-gråstødabsorberende-sadelpad-spring-lillastødabsorberende-sadelpad-spring-lysblåstødabsorberende-sadelpad-spring-råhvidstødabsorberende-sadelpad-spring-teracottaMålskema

Winderen Pad "Slim" Spring, 16" | 10 mm.

Varenr. 2192563

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

DKK 1.999,00

Leveringstid | 1 - 7 dage.

Spørgsmål ?

Winderen stødabsorberende 10 mm. HalfPad

”Slim” version – 10 mm.

Slim-versionen er designet på baggrund af ønske fra forskellige ryttere, der har en skræddersyet sadle til deres hest. Ligesom Comfort-versionen har Slim-versionen indsat tre teknologisk avancerede skumlag og er blevet kalibreret for at bevare deres energi sprednings egenskaber.

På grund af konstant udvikling og ændringer i hestens rygmuskler og ikke mindst det pres vi yder når vi sætter os i sadlen, har alle heste godt af en Pad der trykaflaster – selv med en veltilpasset sadel! Hestens rygmuskulatur er som alle andre muskler ikke statiske i deres styrke og størrelse, i Slim-version af Winderen halfpad, vil små ufuldkommenheder i sadeltilpasning blive reduceret til et minimum. I Slim-versionen opnås der ligeledes stødabsorbering og spredning af trykpunkter, som i Comfort-versionen. Alt dette er pakket i kun 10 mm skum for at få Slim-padden til at fungere optimalt.

 

Hvornår skal man vælge Slim-versionen?

  • Min sadel blev for nylig tilpasset af en specialist, og jeg vil ikke foretage for mange ændringer.
  • Min sadel er skræddersyet - den kontrolleres og tilpasses regelmæssigt.
  • Min sadel passer perfekt.
  • Jeg bruger kun en sadelpad eller en tynd gel i dag, men ønsker at udskifte til en anden tynd Pad med optimal stødabsorbering.

 

Har du ikke en 100% tilpasset sadle eller en hest der enten mangler rygmuskler, har smalle skuldere eller rider du bomløs, skal du i stedet vælge Winderen "Comfort" på 18 mm. 

 

Størrelser: 16" - 17" - 18"  (Se målskema - sidste billede)

 

Vi lagerfører de mest gængse farver og størrelser af Winderne pads, men der kan forekomme op til 7 dages levering!

Kundeanmeldelser

Iben D,02-06-2022

"Super godt produkt. Lidt stor i størrelsen og jeg valgte derfor en 16" påtrods af at min sadel er 17" på anbefaling af min sadelmager. Ligger dejligt fast og hesten virker glad og smidig"

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt