✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
spring_correctionspring_correction_brunCorrection_spring_sort

Winderen Spring Pad | Correction 18" | 18 mm.

Varenr. 2192194

5/5 stjerner ud af 1 kundeanmeldelser.

DKK 2.399,00
Gratis fragt

Leveringstid | 1 - 7 hverdage.

Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Innovativ Spring Pad ”Correction” 

Winderen 18 mm. "Correction" – versionen er baseret på "Winderen" Comfort- eller Slim-versionen. Men i dette tilfælde giver specielle lommer på padden, rytteren mulighed for at tilføje filt-indsatser for at korrigere sadlens balance.

 

Juster dit underlag efter behov!

Dette Winderen halfpad har seks lommer til filtindsatser (i modsætning til konventionelle halfpads fire). Det blev designet i samråd med fysioterapeuter og dyrlæger for at matche de naturlige linjer i hestens rygmuskler. Brug af seks lommer til korrektionsindsatser (tre på hver side) muliggør en jævn og præcis placering af den nødvendige korrektion. Når du har brug for en rigtig stor korrektion, for eksempel 9 mm / 0,35 ”, kan du bruge et mindre antal indsatser i den midterste del af puden: for eksempel 4 mm / 0,16” til at danne en blid kil, og dermed undgå et skarpe kanter/fald.

Midterpanelet hjælper med at korrigere sadlens placering og vedhæftning i forhold til ryggen, for eksempel for heste med toplinsyndrom. Det hjælper også i situationer, hvor forstyrrende "tørre pletter" observeres på hestens ryg eller underlaget efter ridning – hvilket er et tydeligt tegn på, at sadlen ikke fordeler trykket jævnt på hestens ryg - men kun dele af fronten og bagsiden. Ved at bruge filtpuder med forskellige tykkelser kan du frit foretage korrektioner på mellem 2 mm / 0,08 ”til 9 mm / 0,35”.

 

Leveres også i 10 mm. tykkelse>>

 

Hvornår skal man vælge "Correction" versionen?

  • Jeg føler, at min sadel "falder" frem eller tilbage og har brug for balancejustering.
  • Jeg har en hest, der vender tilbage til arbejde efter skade, og sadlen er nu for bred til at imødekomme hans nuværende tilstand.
  • Jeg har en hest, som jeg altid har brug for pads med korrektion foran / bagpå.
  • Jeg har en hest, der har brug for mere polstring i midten af ​​sadelpanelerne, så de kommer i kontakt med hele overfladen og ikke kun med fronten og bagsiden (karakteristiske tørre pletter midt på panelerne).
  • Jeg har flere heste, som jeg bruger den samme sadel til.
  • Jeg har mange unge heste / heste i træning, og jeg skal "hurtigt" justere sadlen, så den er i balance, og at de heste, som jeg har fået overdraget, kan arbejde under sadlen uden ubehag.

 

Størrelser: 16", 17" og 18" (vælg mellem 10 mm. og 18 mm. Pad)

 

Vi lagerfører de mest gængse farver og størrelser af Winderne pads, men der kan forekomme op til 7 dages levering!

Kundeanmeldelser

Michelle T,25-04-2021

"Jeg er allerede så glad for min pad. Normalt ved letridning kan man godt mærke et lille “ryk” hvis man kommer ud af balance, men ved brug af denne pad får man ingen stød op i ryggen. Det bedste af det hele er at hesten er meget mere afslappet og letridning er ligesom en leg♥️"

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom