✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Stübben

Stübben er et populært rideudstyrs brand kendt for deres flotte design og gode kvalitet af udstyr til både hest og rytter. 

 

Stübben er en familiejet virksomhed og har igennem fem generationer produceret udstyr siden 1894. De startede med at udvikle sadler og har sidenhen sigtet efter at udvikle og udvide deres sortiment af produkter i takt med sportens udvikling. Deres formål er at forene hest og rytter med kvalitetsprodukter samt være i konstant udvikling med ny teknologi som fokuserer på velfærd. 

Hos Horsepartner kan du finde udvalgte produkter fra Stübben til hesten b.la. den meget populære Equisoft gjord! 

Equisoft gjord

Den populære Stübben equisoft gjord forhandles nu hos Horsepartner!

Gjorden fås i læder, neopren og lammeskind og udviklet med øje for kvalitet og velfærd for din hest. Så ønsker du det bedste til din hest skal du helt klart tage et kig på Equisoft gjorden – din hest vil elske dig for det.

Hvorfor skal du vælge Equisoft gjord?

Equisoft gjorden tilpasser sig hestens anatomi og er udviklet til at have en ensartet tryk-fordeling hen over hestens brystben. Modsat traditionelle gjord giver Equisoft gjorden din hest meget mere plads til at bevæge sig frit under ridning og giver din hest plads og mulighed for at slappe af i brystmuskulaturen! 

Gjorden ligger stabilt på hesten og gjordens multifleksible elastikker giver meget større bevægelighed, da de kan bevæge sig i fire retninger og skaber stor trykfordeling og blodgennemstrømning til hesten.

Det er en god idé at købe en aflastningsgjord, selvom din hest umiddelbart ikke virker irriteret over en traditionel gjord, da fordelene ved denne gjord giver sig selv og derfor kan alle heste have glæde af en Equisoft gjord. Hvis din hest har tendens til at få gjordkrampe eller er ekstra følsom omkring gjordlejet, så vil der være stor sandsynlighed for, at skifte din gamle gjord ud med en ny aflastningsgjord!

Hvilken forskel kan Equisoft gjorden have på din hest? 

Denne gjord kan gøre en masse positive ting for din hest b.la.

  • Give bedre fremdrift i din hest
  • Større arbejdsglæde hos din hest
  • Mindre irritation når gjorden spændes og under opsidning.
  • Bedre aktivitet bagfra pga. større blodgennemstrømning med aflastningsgjordens effekt
  • Mere bevægelighed gennem hele kroppen.
  • mindre ubehag b.la. bid, spark, gjordkrampe m.m. mindskes
  • Bedre vejrtrækning hos hesten

Hvordan skal din Equisoft gjord sidde? 

Det er vigtigt at Equisoft gjorden skal placeres symmetrisk på din hest, så den bliver brugt korrekt. Den skal derfor spændes ens i begge sider af gjorden, så der ikke opstår et uens træk i siderne. Gjorden må ikke spændes for stramt, da den er udviklet og designet til at skulle give sig under ridning, når hesten bevæger sig.

Det smarte ved Equisoft gjorden er de elastiske ringe og elastikker, som udvider og trækker sig sammen, når hestens brystkasse bevæger sig. Dette skaber et ensartet tryk på hele fladen. Så det unikke design gør det altså muligt for hesten at udvide brystet under træning hvilket resulterer i perfekt pasform og frihed til din hest!

Equisoft gjord til hest, pony & islænder

Denne fantastiske gjord anbefales til alle typer af ponyer og heste! Uanset hvilken disciplin du rider, dressur, military, spring, islænder eller noget helt tredje, så passer Equisoft gjorden til din hest!

Hvordan rengører du din Equisoft gjord?

Equisoft gjorden findes med 3 forskellige foringer: læder, lammeskind eller neopren. Det er muligt at skifte mellem de forskellige pads, så du kan tilkøbe flere pads separat i forskellige foringer, så du har noget at skifte med. Det er virkeligt smart og nemt at afmontere, da elastikstykket og padden sidder sammen med velcro og nemt kan skilles ad, så det hurtigt og nemt kan rengøres og/eller pudses. Læderet kan nemt vaskes over og pudses, mens du med neopren og lammeskind lige skal have det en tur forbi vaskemaskinen for at gøre den helt ren.

Hos Horsepartner forhandler vi rigtig mange lækre kvalitets plejeprodukter fra forskellige brands. Dem kan du finde lige her – så kan du allerede godt glæde dig til at pudse din Equisoft gjord eller andet udstyr!

Du kan købe den populære og lækre gjord på vores webshop lige her – eller komme forbi vores butik, hvor du altid er velkommen til en snak eller vejledning om hvilken gjord og udstyr du skal vælge til din hest.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom