✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
fager-martin-med-nyt-midterstykke

Fager MARTIN 3 delt "Loose ring" | Sweet Iron bid

Varenr. 1992126
DKK 805,00
Spørgsmål ?

FAGER Bit MARTIN - Løse ring

OBS Fager har lancereret MARTIN med nyt midterstykke

Dette er Martin, et 3 delt bid med en ergonomisk udformning til din hest.

 

Leder du efter en venlig bid og har en følsom hest, er denne bid værd at prøve. Martin ser måske ud som et almindeligt snaffle bid, men det har nogle meget seje funktioner. 

Har du hørt om vores Fagers Smart System (FSS ™)? Ellers kan du se dets funktioner her 🎦.

"FSS er simpelthen et tre-vejs låsesystem, der forhindrer, at bitten bøjes på enhver ubehagelig måde"

Forskellen mellem regelmæssig lockup og FSS ™ er mere markant, end du måske tror. Mens hesten arbejder, er FSS ™ der til at hjælpe i enhver position hestens hoved bevæger sig i. Fra lav position (strækker sig ud) eller højere hvis hesten har tendens til at være højt stillet, fungerer lukningen. Uanset om tøjlerne trækker bidet opad eller nedad, låser bidet og giver dermed den fornøødne ro og støtte. På den måde er det mere tilgivende, mod uventede bevægelser af dine hænder.

 

Hvilken type hest passer Martin på?

Fager har prøvet Martin på nogle forskellige heste, der var svære at finde bid til. Nogle havde en tendens til at gå for rejst og dermed forsøgte at undgå bidet.

De løftede hovedet, prøvede at undslippe bidet, mens andre var tunge i hånden osv. Fælles for dem var at de alle var svære at finde et velegnet bid til, som de ville acceptere. 

Efter et par forsøg var de fleste af disse heste mere afslappede og mere behagelige at ride.

Martin med vinger og løse ringe fungerede bedre på dem, der ville ”lægge på biten.” Mens Dee ringene var bedst på de heste der gik for højt eller var urolige på bidet. 

 

Her er nogle kundeudtalelser om Martin:

  • Martin er fantastisk til unge heste der stadig lægger sig på og så tager det ikke meget plads i munden.
  • Sweet Iron (blå legering) accepteres oftere af hesten end bid uden.
  • FSS ™ er en cool ny funktion, der forhindrer, at bidet bøjes og rammer ganen i enhver position på hovedet.
  • Martin er tæt på et lige stykke, men har stadig fleksibiliteten af ​​et 3 delt bid. Mange heste bliver lidt tunge på regelmæssige lige bid og ryster på hovedet med regelmæssige snaffler. Så er Martin den perfekte blanding.

 

 

 

Fager Martin med løse ringe eller D ringe?

Løse ringe sikre en hurtig kommunikation. Dvs. dit træk slækkes straks og giver hurtig dermed hesten en "hurtigere" anerkendelse. Mens du ligeledes hurtigt kommer i kontakt ved med en korrektion. Dermed er løse ringe ofte velegnet til heste der trives med denne form for korrektion og ryttere med en rolig hånd.

Har hesten derimod tendens til at gå højt rejst og have brug for optimal ro i munden, så er D ringe at foretrække. D ringe er ligeledes velegnet til ryttere med en knap så rolig hånd. D ringe er også velegnet til unge heste. Sammenlignet med løse ringe, giver D ringe en lidt langsommere udløsning af tøjlerns signal og er dermed velegnet til særlig følsomme heste.

 

 

 
*Logoet skal altid være på din hest højre side opad.

**Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

Sweetiron

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt