✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
57010001_bandage_157010001_bandage

Catago Fir-Tech "PRO" Tendon Pad

Varenr. 2117092
DKK 1.498,75
Gratis fragt
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Catago Indlæg til staldgemager

Catago FIR-Tech Pro Tendon Pad er skabt til at montere i Catago Staldgemager for dobbeltvirkende effekt. Indlægget yder på få minutter den aktive infrarøde enhed, der opnår en kernetemperatur som giver konstant, langbølget infrarød varme, som er meget behagelig, støttende og afslappende for muskler og bindevæv.

Enheden har en integreret knap, og den aktive infrarøde varme kan justeres i 3 niveauer, for at sikre den mest optimal behandling.

De kan bruges før eller efter enhver anstrengelse af vævet for at opnå regenerering.

Fir-Tech Pro adskiller sig fra de traditionelle Fir-Tech produkter ved at være med Infrarød varme.

 

Anvendelse af Fir-Tech Pro Tendon Pad:

Produktet kan indstilles på forskellige niveauer, valget af niveau afhænger behov og ønske, herunder kan du læse mere om de forskellige metoder:

1. Rød (Høj) - 2. Blå (Medium) - 3. Grøn (Lav)

 

Sådan virker Fir-Tech Pro:

Catago FIR-Tech Pro produkter virker qua Infrarød varme. Produktet indeholder aktive carbon fibre, som er særligt velegnede til, at stimulere og fremme helingsprocesser i sener, led og muskler.

Det er bevist, at aktiv langbølget infrarød stråling har en signifikant effekt på at øge blodcirkulationen og afhjælpe spændinger i muskler. De afslappende egenskaber ved aktiv langbølge infrarød stråling gør FIR-Tech Pro produkterne særligt velegnede til sport, velvære og afslapning.

Farve: Sort

Størrelse: One Size

 

 

 ✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom