✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Michelle Tovgaard

08-03-2021

michelle_pic

Mit navn er Michelle Tovgaard - Jeg er så heldig at være blevet en af horsepartners profilryttere.

Hele heste verden er fyldt med diversitet, og for mig er hestene mine samarbejdspartnere. Det er mit ansvar, at de er glade, og har et rigtigt hesteliv. Mit mål er klart, jeg vil gerne ud og ride S (145cm) klasser. Det er en lang proces, men indtil videre har min trofaste makker Belondo ført mig op i 130cm klasserne på internationalt plan så vi er godt på vej. Udover selve ridningen, så er jeg en kæmpe nørd, jeg elsker at nørde, gerne alt omkring laser terapi og optimering af heste kroppen. For når man ikke er verdensmester, så må man træne og optimere indtil man er der.

Udover Belondo er jeg så heldig at have 2 andre skønne heste til rådighed. Lansing er den skønneste barbie hest, men bag det smukke ydre gemmer der sig en meget sensitiv prins. Ridning er fyldt med op og nedture, men det skal være sjovt for både hest og rytter at ride, så vi træner målrettet mod vores mål. Til slut har vi kære Favour en kæmpestor prinsesse men uanede kapacitet, men utrolig sensitiv. Sammen kæmper vi os frem i sporten. Det vigtigste for mig er at hestene er glade og ridning skal være sjovt og ikke en kamp!

image_rytter_michelle

Kurven er tom