✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Emily Thomsen

17-02-2022

Emily og Mancini2

Jeg hedder Emily og er 12 år gammel. Jeg elsker at ride og stod det til mig, så gjorde jeg ikke andet. Jeg synes, at det er sjovt at springe, men det er helt klart dressur, som er min store passion. Jeg rider hver uge undervisning ved Vibeke Degn Andersen, som de fleste inden for dressurverdenen kender og jeg er sikker på, at jeg nok skal komme langt med hendes hjælp. Jeg har 4 år som ponyrytter tilbage og mit mål er helt klart at komme med til DM for pony.

Jeg er så heldig, at jeg har 3 heste at ride på. Jeg har Fjale på 11 år, som er min egen, som vi købte i november sidste år, efter min gamle pony desværre ikke kunne mere. Han er tidligere springpony, meget sensitiv og kan være lidt af en udfordring at ride, men han har masser af potentiale og jeg er helt sikker på, at vi på sigt nok skal komme op og ride de høje dressurklasser sammen.

Emily og Fjale

Derudover har jeg part på en stor hest på 176 cm, som hedder Mancini G og er 15 år. Han er fantastisk, han kan alle dressurøvelser og er derfor en rigtig god læremester.

Så har jeg været så heldig, at jeg har fået lov at låne Holmens Juulius, som er B-pony i dressur. Han flyttede op til os i sidste uge, han har dog stået stille et lille halvt år, så han skal stille og roligt igang igen. Ham glæder jeg mig rigtig meget til at komme til en masse stævner på.

 

Kurven er tom