✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
NAF Instant MagicNAF Instant Magic indhold

NAF Instant Magic

Varenr. 2569669
DKK 239,00
Spørgsmål ?

NAF MAGIC - TILSKUD TIL HESTE

Magic er en femstjernet blanding baseret på magnesium, men det er ikke det hele. Magic indeholder desuden en unik kombination af urter og næringsstoffer.

Magnesium er essentielt for hestens velbefindende og regulerer blandt meget andet nervøs anspændthed. Eftersom magnesium også virker på muskelspænding, kan en hest med for lidt magnesium optræde anspændt i sit bevægemønster og udvise nervøsitet, opskræmthed og manglende mod. Et lavt niveau af magnesium kan skyldes mangler i græsset eller simpelthen det enkelte dyrs individuelle evne til at optage magnesium. Magnesiumniveauet kan desuden reduceres ved jævnlig rejseaktivitet og stævner. Magic er dog mere end blot magnesium; det indeholder også en blanding af urter, som traditionelt bruges til at understøtte selvtillid og koncentration. En unik blanding af magnesium og urter i Magic gør hesten i stand til at tackle alt, hvad den bliver bedt om, roligt og modigt.

Instant Magic bruger biotilgængeligt magnesium kombineret med en hurtigtvirkende urteblanding for at opnå en effektiv, beroligende virkning med det samme.

Instant Magic anbefales til heste, som kun har brug for at blive beroliget her og nu i særlige, potentielt stressende situationer såsom til stævner, ved klipning, kørsel eller et besøg af smeden eller tandplejeren. Det kan desuden bruges til at øge virkningen af et dagligt tilskud af Magic, når det er nødvendigt.

Bemærk: Det magnesium, der bruges i Magic, overtræder ikke FEI-reglerne og er sikkert at bruge til alle heste.

 

Instant Magic (Beroligende) - i en praktisk sprøjte, som gives direkte i munden. 

Giv en sprøjte 1 - 1 1/2 time før roligere adfærd ønskes. Om nødvendigt, gives også en sprøjte aftenen før.

 

Prisen er for 3 x 30 ml.

 

 

TILSÆTNINGSTOFFER (PER SPRØJTE): 

SENSORISK: 

Hummeltinktur 177 ml, 

Ashwaganda tinktur 354 ml.

 

ANALYTISKE BESTANDDELE: 

Råprotein 0,5%

Råolie og -fedt 0,2%

Råaske 6,4%

Træstof <0,1%

Vandindhold 67%

Natrium 1.040 mg/kg

Magnesium 31.600 mg/kg

 

Opbevares køligt og tørt.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt