✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Sabina_3delt_1Sabina_3delt_2Sabina_3delt_3

Fager SABINA 3 delt | Islandsk Titanium stangbid

Varenr. 1416549

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

DKK 1.425,00
Spørgsmål ?

FAGER Islandsk bid

3 delt Stangbid med korte stænger!

Fager har i samarbejde med den svenske Islænder rytter Sabina Swärd, udviklet et stangbid i Titanium helt specielt til den Islandske hest.

Ergonomisk og komfortabelt stangbid, der med sin lave vægt hjælper hesten til at blive lettere på tøjlen. En nytænkning af det traditionelle Islandske stangbid, som i den grad levere varen. Fagers SABINA stangbid har de korteste stænger på markedet.

Formen på ​​mundstykket kombineret med dens vandrette position eliminerer nøddeknækker effekten, hvilket reducerer risikoen for klemninger i ganen. 

De afrundede side-ringe er formet for at forhindre klemning og samtidig forbedre rytterne signaler. Kæden kan løsnes i begge sider.

Titanium er meget let og har en lavere termisk kapacitet, hvilket sikrer bedre komfort til hesten, især i koldt vejr. Den lavere vægt hjælper hesten med at fokusere på signaler fra rytteren, i stedet for på selve biddet.

Fremragende til ryttere, der ønsker et bid, der giver et mere klart signal end en snaffle, men samtidig ikke ønsker vægten af et traditionelt stangbid med lange stænger.

 

Fordele ved Titanium:

  • Antibakterielt og biokompatibelt materiale.
  • Overlegen styrke og ekstremt let i munden. 
  • Øger spyt, varm ved berøring og øger accept. 
  • Ikke-toksisk og hypoallergen. 
  • Lav vedligeholdelse, nem at rengøre.

 

Fager bid guide

 

 

Herunder kan du læse mere om Sabina Swärds tanker omkring udviklingen af biddet:

"Jeg ledte efter en konkurrence for mig og mine elever, der giver en præcis forbindelse til hesten. Bidden skal være blød i munden og behagelig at håndtere. Jeg plejede at ride konkurrer med et lille Pelham bid, men mange af mine elever pegede på, at dobbeltbøjlerne kan være komplicerede at ride med. Sammen med Fager kunne vi udvikle et bid med rigtig korte stænger, der samtidig kunne bruges med kun 1 tøjle. Biddet er i titanium, som hestene i den grad er glade for. Titanium er så let at det samtidig forhindrer hesten i at blive tunge i hånden".

 

*Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

Titanium

 

Kundeanmeldelser

Anette L,13-08-2020
Jannie N,20-06-2019
✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*Skriv "JULEGAVE" i kommentaren og vi forlænger ombytningsfristen til 31/12-23*