✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180
/winderen


ShopIslænder udstyr & Rideudstyr

Her hos Horsepartner finder du et af landets største udvalg i til hest & rytter. Her har vi et stort udvalg til både Hest & Islænder, så uanset om du er Islænder rytter, Pony rytter eller storheste rytter, så kan du uden tvivl finde et af landets største udvalg her hos os.

Udover vores webshop, har vi ligeledes en butik tæt på Frederikshavn, hvorfra vi også sender alle vores online ordre. Her på siden kan du i toppen finde alle vores hovedkategorier som er Hest, Rytter, Stald & Foder.

Se et lille udpluk af sortimentet her:Populære


Animo
Quittpad
Acavallo
Arius
Bombers
Bucas
BUSSE
CASCO
Cashel
Catago
Catago Fir-Tech
Carr & Day & Martin
Covalliero
Compositi
Die Spiegelburg
Eldorado
ELT
Eques
EQuest
Equiline
Fager Bid
Fenwick
Finesse Bridles
Fleck
GreenGuard
G-Boots Original
Hit-Air
St. Hippolyt
Horslyx
Holland Animal Care
HRIMNIR
HORKA
Imperial Riding
Ice-line
IMIMA
Jacson
Karlslund
KASK
Kerbl
Kingsland
Leovet
Likit
Magic Brush
Miss Melody
Mink Horse
Mountain Horse
NAF
Nathalie Horsecare
One K
Parisol
Pony Cycle
Le Mieux
QHP
Mattes
Redback
Roeckl
Rapide
Scharf
Stübben
Suedwind
Tuffa
Topreiter
Tølthester
Valsbid
Waldhausen
Winderen
Woof Ware

Rideudstyr - vælg det rigtige!

Som rytter kan det ofte være svært at finde rundt i junglen af rideudstyr. For på rigtig mange måder adskiller Islænderudstyr fra traditionel udstyr. For det første er vores heste (ofte) mere robuste i kropsbygningen end, hvad vi ser hos de fleste andre hesteracer, hvilket har betydning for udformningen af produktet.

Mode og tendenser spiller ligeledes en stor rolle i valget af udstyr. I vores Islænder univers, har vi meget udstyr som adskiller sig fra den traditionelle ridesport. Når vi taler Islænderudstyr, er det ikke blot udstyr til vores heste som adskiller sig, men bestemt også det tøj vi vælger. Her er vores Jodphur bukser og eksempelvis Redback støvler et godt eksempel lige som der findes mange ting fra den traditionelle verden, som vi ligeledes heller ikke anvender. 

 

Bedste ridehjelm

Vi har altid et kæmpe udvalg af ridehjelme fra mærker som One K, Casco, Jacson Horka m.fl. Hjelmene er naturligvis VG1 godkendte. Du finder desuden et stort udvalg af ridehjelme med MIPS system, som minimere risikoen for hjernerystelser og store skader ved fald fra hesten. 

Du kan via linket herover læse meget mere om de forskellige hjelme og deres egenskaber. 

 

Når det kommer til hesten, bliver Islænderudstyr meget mere specifikt, ift. de behov vores heste har. Ikke kun på størrelser, men bestemt også når det kommer til anvendelse. Vores heste er gangartsheste, som har helt andre behov end andre racer. Dette ses blandt andet også på vores Sadler, som på mange måder adskiller sig fra andre racer. 

Dernæst er design også ofte meget specifikt, se f.eks Hrimnir Trenser, som i den grad adskiller sig fra traditionelle trenser, både i design, men også i og med at islænder trenser altid er 2 delt. 

 

Nyheder hos Horsepartner

Vi holder konstant øje med hvad der sker inden for rideudstyr, da vi rigtig gerne vil kunne tilbyde et stort og bredt udvalg til dig. 

Vores sortiment udviddes derfor løbende med nye brands, som vi synes kunne være interessante at have i sortimentet. Pt. er der en del nye brands på vej ind hos os, som vi meget glæder os til at kunne præsentere dig for. Nogle af de nyeste brands vi har budt velkommen her hos Horsepartner er følgende CatagoOneK, Hit-Air, Hippolyt, Eques & Finesse.

 

Bid til hest

Vi har et nøje udvalgt sortiment af bid, både til alle heste racer. Fælles for alle de bid du finder i vores sortiment, er at de er nøje udvalgt. De producenter vi udvælger til at levere bid til vores sortiment, er alle producenter der ved hvad de laver og som i den grad brænder for at producere bid der sikre vores heste får det bedste af det bedste. 

 

Flue eller Eksem dækken:

Et dækken fås i et hav af størrelser og mindst lige så mange forskellige pasformer. Et traditionelt dækken er dermed designet til at kunne passe mange forskellige racer, med hver deres bygning. Lad os antage at en Araber, en Nordbakke og en Islænder alle bruger størrelse 125 (størrelsen defineres på længden af hesten).

Kan du forestille dig, hvordan dette dækken vil se ud på de forskellige heste?? På Nordbakken vil det måske passe okay, mens det på Araberen vil hænge og daske langt nede på benene, da dens kropsbygning er så smal i forhold til en Nordbakke og på Islænderen vil det måske passe i længden, men "i højden" højst sansynlig vil bliver for langt.

Og når vi taler eksem dækken, er meningen at det skal sidde tæt, for at kunne lukke af for mitter. Derfor er det vigtigt at finde de modeller der netop tager højde for den Islandske hest`s former. 

Når det derimod kommer til Flue dækkener, så er meningen at dette dækken skal sikre at hesten ikke generes unødigt af fluer og andre insekter, derfor stiller det ikke helt samme høje krav til vævningen i stoffet eller for den sags skyld hvor kropsnært det er på hesten. Disse dækkener er ofte brugt til heste der udviser gene og plage af insekter (og fluer) men som ikke får en allergisk reaktion af mitternes spyt som tilfældet er ved eksem heste, som dermed ikke beskyttes optimalt med et fluedækken.

 

Beskyttelse i form af G-Boots, Topreiter boots eller klokker:

Et andet eksempel er vores brug af Boots eller "Klokker", som vi bruger til at hjælpe hesten til renere gangarter samt som beskyttelse. Som Islænderrytter stræber vi altid efter en rentaktet tølt, hvorfor Boots er et meget vigtigt redskab for os. Hvilket ikke er tilfældet ved andre hesteracer.

Vi bruger hovedsageligt Boots og i enkelte tilfælde klokker til heste. Begge dele i jagten på perfektion og rene gangarter, samt som beskyttelse af hesten. Der er efterhånden nogle forskellige leverandører af Boots til Islændere. Alle har de en passion for den Islandske hest og har brugt mange år på studier og afprøvning af forskellige former og designs, for at nå frem til deres specifikke bud, på den perfekte Boots til Islændere.

 

Som ovenstående eksempler viser, kan det godt svare sig at være opmærksom på at det udstyr du køber til din hest, er egnet og tilpasset til en Islænder. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få 10% på dit første køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt