✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Kask kooki hjelm blank sort

KASK Kooki Ridehjelm Blank/Sort

Varenr. 2593968
DKK 2.460,00
Spørgsmål ?

KASK Kooki smal skygge

Denne hjelm er med smal skygge i bland sort, hvilket giver et eksklusivt touch til hjelmen. hagerem i antibakteriel faux læder der er justerbar. Hjelmen er udstyret med et patenteret "selvjusterende" system sikrer at hjelmen tilpasser sig den enkelte rytter. 

Kooki ridehjelm fra KASK er en yderst elegant og klassisk ridehjelm med sikkerheden i højsæde. KASK hjelmene er CE VG1 01.040 2014-12., ASTM samt WG11 rotational testet. 

Hjelmen er med airflow ventilationssystem, hvilket sikre at hjelmen føles let og luftig at have på. Lineren (foret) er fremstillet i merino uld, der er antibakteriel og temperaturregulerende. 

 

Materiale:
Yderskal: Fremstillet i ABS - et matieriale der er særdeles modstandsdygtig overfor slag.
Innerskal: Frremstilet af EPS som opfylder KASK,s høje kraf m.h.t. slag reduktion, comfort samt vægt.


KASK som er førende indenfor sikkerheds hjelme til både mototsport, cykling samt inden for ridesporten.

OBS! Der kan foekomme op til 10 dages leveringstid, da vi ikke lagerfører alle størrelser. Dette gælder dog ikke de mest solgte størrelser og modeller. 

Størrelser KASK

Det kan være lidt svært at sammenligne størrelser på hjelme fra forskellige mærker, da de hver især har hver deres form. Men en KASK hjelm leveres på enkelt mål, dvs. du kan tage mål af dit hoved i en let nedadgående bue (som en ridehjelm sidder på hovedet). Dog er KASK lidt mindre end eks OneK. Så bruger du eks 57/58 i OneK - anbefaler vi du tager en str. 56 i KASK.

 

Herunder ses målskema på KASK hjelmene. Når du bestiller på webshoppen skal du ikke forholde dig til skal størrelsen, men blot omkredsen som eks. str. 56 cm. 

Størrelsesskema Kask kooki ridehjelm

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt