✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
Roeckl sommer ridehandske Millero i mocca farve

Roeckl Ridehandske | "Milano" Mocca

Varenr. 2945315
DKK 369,00
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Sommer ridehandske

Fantastisk nyhed fra Roeckl i et sofistikeret og lækkert design. Handsken har en fantastisk pasform, og super velegnet som sommer ridehandske - OG selvfølgelig har den også TOUCHSCREEN funktion i både pege- og tommelfinger. 

Denne ridehandske har førsteklasses funktionalitet og er overlegne i sine materialer - Roeckl Sports MILLERO er en førsteklasses ridehandske!


Håndryggen har en kombination af struktureret WaffleFlex og luftig, letvægts Micro Mesh Eco lavet af 82 % genanvendt polyamid og 18 % genbrugt spandex, hvilket giver mulighed for fremragende luftcirkulation og behagelig bærekomfort fra håndleddet til fingerspidserne.


Sømmene er syet med ECONYL®-garn fremstillet af nylonaffald såsom genanvendte fiskenet og bærer "High Recycling Ratio"-mærket for dets særligt høje andel af genbrugsmateriale.

Håndfladen er lavet af blødt, elastisk Sense Grip som virkelig lever op til sit navn - optimalt greb om tøjlerne.
Det eksklusive COMFORT-CUT sikrer en perfekt pasform og garanterer, at handsken bliver på plads. Både pegefinger og tommelfinger er touchscreen-kompatible, så du kan bruge din smartphone uden at skulle tage handskerne af.


Farve: Mørk Mocca med "guld" detaljer

Touchscreen kompatibel

Vaskbar ved 30 grader

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom