✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
Ridetight "SHOW-OFF" Høj taljeRidetight "SHOW-OFF" Høj taljeRidetight "SHOW-OFF" Høj taljeRidetight "SHOW-OFF" Høj talje

MH | Ridetight "SHOW-OFF" Høj talje | Sort

Varenr. 99216-5
DKK 659,00
Spørgsmål ?

Sort ridebuks med Foldbar talje

Lækker velsiddende ride tight i et fast og meget strækbart materiale med "firming" effekt. Full seat silikone grip i et logo-mønster på hele sidefladen og inderlår, garanterer dig et godt og solidt greb i sadlen. De er udstyret med en lomme på den ene side med lynlås og en stiklomme på den anden side, velegnet til mobil telefonen.Smart saddle cut bagpå som former og løfter.

Broderet "brand" i ton-i-ton broderi på lænden og et lille elegant logo på det ene lår. Fås i to varianter - en med en lidt højere fast talje "Classic" og en helt ny variant med en foldbar shapewear talje - "folded waist" - som kan foldes op til under barmen, og dermed dækker og holder på stykket over taljen og foldet ned danner en fast talje i normal højde. Folded waist er endvidere udstyret med bæltestropper, så du også kan supplere med dit yndlings bælte.

Sort: Size 152 / 168cm to 50/52

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt