✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

MH | Ridebuks "Equestrian TATOO" | Sort

Varenr. 99153
DKK 999,00
Spørgsmål ?

Sort Denim Ridebuks

Trendy denim ridebukser i et "råt" look, fremstillet af et stærkt, komfortabelt,  4-vejs stræ denim (bomuld/spandex). Med smarte nitter og et "Tatoo" broderi på  højre baglomme.

Har formskåret lining og er lidt højere i taljen bagtil, hvilket bevirker, at buksen sidder tæt og perfekt. Indersømmen er lagt væk fra knæet, så "gnave" gener undgås. Med 2 Jeans lommer bagpå og en skrålomme og to gode lommer med lynlås fortil. Fuld grip i Hd (High density) i form af små prikker i et diagonalt mønster, som dækker hele sædet og indersiden af benene.

Grip testet på Teknologisk Institut for slidstyrke og holdbarhed. Buksebenene er afsluttet med en praktisk og comfortabel lycra manchet, så bukserne tillpasser sig benets omfang. En fræk og trendy ridebuks i sort "slidt" denim.

I sort i str 14Y(168) & 34-52

Vask ved 30' - hænges op til tørring

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt