✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
Himalaya salltsten

Himalaya Saltsten

Varenr. 06178293
DKK 89,00
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Naturligt krystalsalt

Indeholder 84 essentielle mineraler og sporstoffer

  • med indhold af naturligt jod
  • uden nogen form for forurening
  • uden kemisk forarbejdning
  • uden tilsætningsstoffer


Pakning

Sten 2,5-3,5 kg samt med reb til ophæng

Komplet salt er nødvendig for alle levende organismer for at kunne fungere perfekt. Industrielt fremstillet salt er renset for essentielle mineraler og sporestoffer, således at det kun indeholder natirumchlorid og evt. tilsat jod.

Himalayasalt er et meget værdifuldt, komplet salt pga. det meget høje mineralindhold. Himalayasalt er naturligt, rent krystalsalt med en fin smag, som ikke kun hestene sætter pris på.

Himalayasalt er et meget værdifuld, naturlig krystallinsk salt, der er opstået for 250 millioner år siden gennem afsnøring og udtørring af en del af “urhavet” dannet på en tid i jordens udvikling, hvor livet opstod. Natur salt fra Himalaya indeholder de sammen 84 mineraler og sporestoffer, som forekommer i levende organismer. Den smukke lyserøde farve skyldes indlejring af disse forskellige mineraler og sporestoffer. Rent, naturlig krystalsalt har gennem millioner af år været udsat for et enormt tryk, hvorved krystalsaltets mineraler forefindes i mikroskobiske bestanddele, der let optages af kroppens celler.

Kinesiologer – der arbejder meget med energistrømmen i fødevarer – anfører, at krystalsaltes virkninger hænger sammenmed dette salts særlige svingningsmønster, hvorved energiunderskuddet kan udlignes. Endvidere kan krystalsalt sammen med vand medvirke til udrensning af forskellige affalds- og giftstoffer.

Pga. vægten forekommer der Fragt på dette produkt uanset ordre størrelse. Se den aktuelle fragt ved tjekud!

 

OBS! Foder og tilskud tages IKKE retur pga. regler om sporbarhed!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom