✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
Finesse | læder/Gul

Finesse | Grime | Brun læder/Gul farve

Varenr. 2717030
DKK 1.400,00
Spørgsmål ?

Flot grime i læder med gult sidestykke.

Denne læder grime fra Finesse er helt fantastisk, og meget flot. Grimen er lavet i lækker blød læder, med et farvet webstykke på siden, som giver et lækkert look.

Materiale: Læderet er brunt, med en cognac farvet foring, som giver et meget unikt og fuldendt design og ikke mindst et i øjenfaldende look, med den farvede side.

Nakkestykket er let formet til at skabe bedre plads til hestens øre og uden formen træder ud over noget led i nakken eller mellem ørene. Således anatomisk formet efter bedste evne til hestene, men uden evidens mht. trykninger osv.

Denne grime er vegetabilsk indfarvet og kraftig okselæder, spænderne sidder i begge sider for at skabe den bedste balance på grimen, så den ikke kommer til at sidde skævt på din hest. Spænderne er i sølv.

Størrelse: Pony, Cop, Full, X-Full

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt