✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
karlslund-fjötla-air-jodhpur-støvlekarlslund-fjötla-air-jodhpur-støvlekarlslund-fjötla-air-jodhpur-støvlekarlslund-fjötla-air-jodhpur-støvle

Karlslund "Fjötla Air" Jodphur støvle

Varenr. k531a
DKK 1.500,00
Spørgsmål ?

Støvle med stål

Superlækker læderstøvle fra Karlslund, med elastik-åbning, som egner sig godt til både ridning og staldarbejde. Meget bløde, fjedrende og stødabsorberende TPU såler med et groft mønsker, der giver et godt greb i underlaget.

Tåkappe i let komposit-materiale, som overholder EN12568. God pasform med elastikker i siderne, og stropper for og bag, der gør støvlen nem at tage af og på.

Avanceret X-Comfort indersål med særlig støtte og stødabsorbering. Inderfoer i kalveskind og effektivt og slidstærkt TECHNICAL LINING materiale, som holder din fod tør og lugtfri.

Lavet i Europa i europæisk højkvalitetslæder, og udført med refleksdetaljer. Støvlen er kraftigt vandafvisende, og meget åndbar.

Alt i alt en meget let og komfortabel sikkerhedsstøvle til ridning og omgang med heste.

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt