✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
karlslund-flex-bomløs

Karlslund "FLEX" Bomløs

Varenr. k121

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

DKK 15.000,00
Spørgsmål ?

Bomløs med smal sæde

Karlslunds innovative bomløs sadel med optimeret sædeform, der minder mere om et "bom sæde" end ved andre bomløse sadler. Desuden med justerbare og udskiftelige knæpuder. Knæpuderne er fæstnet med skruer, hvilket gør det nemt at justere vinklen og placeringen, samt udskifte knæpuderne til en anden model. To sæt knæpuder medfølger.

Bygget på en meget fleksibel indre struktur, som optimere hestens bevægelser og gangarter. Sædet er blødt og komfortabelt, og har en nøje balance mellem støtte og bevægelsesfrihed. Alt i alt en sadel der tilbyder stor komfort, unik fleksibilitet, og en meget tæt kontakt mellem hest og rytter.

Sadelpuderne er lavet med en moderne fler-lags opbygning i latex skum, hvilket giver stor frihed til skuldre og mankekam, en uovertruffen fordeling af rytterens vægt, såvel som en meget god tilpasning til heste i forskellige former. Det indbyggede korte kopfjern sikrer, sammen med den brede kanal, en ergonomisk pasform til hesten, med god plads til rygrad, mankekam og skulderblade.

Den korte længde af sadlen og den fleksible struktur, sikrer at den passer på langt de fleste islandske heste. Dermed er sadlen også velegnet til brug på flere heste, da den i høj grad tilpasser sig til den enkelte hests form.

Sadelovertræk medfølger.

Størrelser: 16", 17" og 17,5"

Kundeanmeldelser

Charlotte S,28-09-2021

"Super sadel ,ligger godt på hesten og perfekt at side i..."

Charlotte S,28-09-2021

"Super sadel ,ligger godt på hesten og perfekt at side i..."

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom