✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

SCHARF Freedom - Optimal frihed til hesten!

06-09-2021

 

scharf_freedom_gjord

Ønsker du det bedste for din hest?

Så er SCHARF freedom gjorden et stærkt bud på en gjord til din hest, hvis du ønsker den bedste komfort til din hest under ridning. Der er taget højde for hestens anatomi og bevægelse, som er nøje tænkt ind i designet af gjorden.

Uanset om du rider dressur, spring eller islandsk hest, så har SCHARF lavet en gjord designet netop til de forskellige discipliner og taget højde for, at behovet er anderledes for en springhest end hos en dressur- eller islandskhest under ridningen!

 

scharf_gjord_bevægelse

Hvorfor vælge en gjord fra SCHARF?

SCHARF freedom gjorden er et nyt revolutionerende produkt, som er den første af sin slags på markedet! Gjorden optimerer funktionen hos hestens muskler og tilbyder understøttelse af ribbensmuskulaturen både horisontalt og vertikalt samt fremad- og tilbagegående. Opbygningen af SCHARF gjorden giver optimal støtte til hesten og som navnet også hentyder til, så giver Freedom gjorden hesten den optimale plads og frihed til at din hest kan bevæge sig frit under ridning.

Scharf_gjord_luft

Hvad gør den ekstraordinær?

SCARF Freedom gjorden giver maksimal luftcirkulation og er designet således, at hesten sveder mindre i ridning under gjorden samt tørrer hurtigere pga. gjordens udformning og design. Gjorden er også let at tørre af efter brug samt let at klappe sammen og have med på farten, til stævner, undervisning, skovture m.v.

SCHARF Freedom gjorden er – som den eneste på markedet – designet med integreret struktur fremstillet i ikke-deformerbar syntetiske fibre. Det betyder, at materialet gør gjorden utroligt stærk og næsten umulige at knække! Gjorden er fremstillet i Europa i højeste kvalitet, så du og din hest kan have glæde af gjorden i mange år fremover.

 

Hvad mener ryttere om gjorden? 

Rytter, Anne Mette Wittrup rider med en SCHARF Freedom gjord, og fortæller følgende:

”Jeg har en hest, som bed efter mig når jeg spændte gjord og sparkede. Efter jeg har prøvet SCHARF Freedom gjorden er der ingen problemer, min hest går fint og frit. Og til DM (red. Danmarks mesterskaberne i Alrid for islandskheste) var jeg ved at få en anmærkning fra dommeren, at min gjord var en anelse for stram, men da dommeren så det var en SCHARF gjord var det helt okay. ’Den er jo så fleksibel’ sagde dommeren. Kan varmt anbefale denne gjord til alle!”

Jørgen, som har købt en gjord på  Horsepartner.dk fortæller følgende:

"Ligger særdeles godt på flere af mine islændere (45cm gjord), giver god bevægelsesfrihed og lettere vejrtrækning. Og så er den lækkert lavet. "

 

En gjord med mange muligheder:

 

scharf_gjord_farver

 

Så hvis du står og mangler en gjord til din hest, så fåes SCHARF Freedom gjorden hos Horsepartner.

Vi har både SCHARF freedom dressur i farverne sort, honey og brun, SCHARF freedom spring i sort og brun samt SCHARF freedom icelandic gjorden i sort

SCHARF freedom gjorden kan købes i vores butik eller online lige her

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt