Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Tuffa

Tuffa er et synonym for kvalitet, holdbarhed og stil. Med base i engelske Norfolk har de igennem 20 år produceret ridestøvler og andet rideudstyr. Den familieejede virksomhed praler i øvrigt af selv at prøve al deres udstyr af i praksis på ejendommen i de landlige omgivelser, hvor et ukendt antal heste og ponyer har hjemme.

Tuffa har sat nye standarder inden for sikkerhed og kvalitet og intet bliver overladt til tilfældighederne. ”Getting into the detail” kunne passende have været Tuffas slogan. Som Tim Stockdale, den tidligere OL-rytter i ridebanespringning som Tuffa er sponsor for siger, så kan det at have blik for detaljen afgøre om man vinder eller taber. ”Man skal sørge for at være professionel, ikke bare i tankerne men også i måden man udfører sit arbejde på” var Tims besked til Michelle Girling, Tuffas grundlægger, da hun interviewede ham til et stævne i Norfolk. Holdet bag Tuffa kunne ikke være mere enige.
Udover kvalitet og sikkerhed, så er komfort og brugervenlighed også i højsædet hos Tuffa. Dette gælder ikke mindst produkter til børn. For eksempel har Tuffa udviklet deres egne half chaps (leggings) for børn, ”Easy Peasy Pull On Chaps”, som ikke gør brug af lynlåse og er nemme at tage på. Tuffa er mest kendte for deres ridesko- og støvler, men udbyder også chaps og leggings, ridehandsker samt diverse tilbehør.

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt