✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Topreiter Bid

Topreiter Bid til Islandske heste i forskellige materialer og former, se hele udvalger herunder:

Topreiter Bid i forskellige materialer

Topreiter er en af de absolut største spillere på markedet, når det kommer til Islænderudstyr. Også inden for bid, har de, de seneste år, gjort sig bemærket med lanceringen af forskellige typer at Topreiter bid. Særligt har de en stor forkærlighed for bid med "Sweet Iron", hvilket har den enestående funktion, at afgive en tiltalende smag for heste. Med Sweet Iron opnår man, at aktivere hestens lyst til at gå frem mod bidet.

Derudover laves Topreiter bid også i traditionel rustfri stål, såvel som børstet stål. Begge i et højt kvalitetsmateriale. 

Topreiter Stangbid

Et af de nok mest kendte Topreiter stangbid er Topreiter Sweet Irom med Lock-Up funktion og korte stænger. Biddet har den fantastiske egenskab, at det ligger roligt i munden på heste, samtidig med det har en tilpas skarphed og hesten aktiveres til at gå frem mod biddet via Sweet Iron materialet. Du opnår altså med andre ord, en hest det er aktiv på biddet, samtidig med dine signaler går igennem ved selv små hjælpere.

Topreiter 2 delt bid

Topreiter bid adskiller sig fra mange af de mere traditionelle bid, ved at have bidringene fast "støbt" sammen med selve biddet. Men denne metode opnår du et tøjletræk der ligge midt i munden og altså ikke i toppen af biddet, som ofte sker ved traditionelle bidringe.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom