✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
Herre Ridebuks "MASQ" full seatHerre Ridebuks "MASQ" full seatHerre Ridebuks "MASQ" full seatHerre Ridebuks "MASQ" full seatHerre Ridebuks "MASQ" full seatHerre Ridebuks "MASQ" full seat

MH | Herre Ridebuks "MASQ" full seat

Varenr. 99182
DKK 949,00
Spørgsmål ?

Herre / unisex ridebuks med full-seat power grip

Ualmindelige lækker ridebuks til mænd - klassisk, men alligevel med lidt kant, i et komfortabelt, blødt og meget slidstærkt og super elastisk materiale (90% Mikro Polyster/10% Elasthane). 

Fuld silikone grip i form af små pilehoveder understøtter det perfekte greb i sadlen. Indersøm ved knæ buer udover benet, således at området med grip kan anvendes optimalt uden generende sømme.

Indvendig i buksen er sædet foret med et behageligt elastisk materiale, som øger komforten under ridningen. Buksen har to kantede skrålommer foran med en stor fikseret lommepose og bagpå har den to baglommer. Den ene lukkes med en diskret lynlås og den anden med en klap med en lysere piping, som på undersiden har et kækt stribemønster og fikseres med en maskulin moderne udseende knap, som matcher de diskrete røde stikninger på den midterste bæltestrop.

Benene afsluttes med en moderne og yderst elastrisk lycra manchet.

Også velegnet til den lidt "firkantede" dame - check måleskema for den korrekte størrelse.

Fås i en blød sort i str 46/XS/100 - 56/3XL/126 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt