✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Kask swarovski matt, black ladyKask swarovski matt, black lady bag

KASK "Swarovski" Kooki Lady Matt/Sort

Varenr. 2810021
DKK 3.700,00
Gratis fragt

Bestillingsvare. Leveringstid 2-3 uger

Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

KASK Kooki Swarovski

Elegant og klassisk med et ekstra touch!

Den perfekte ridehjelm, der kombinere sikkerhed, et klassisk look krydret med smukke swarovski sten. KASK "Swarovski" ridehjelm er en yderst elegant og klassisk ridehjelm med sikkerheden i højsæde. KASK hjelmene er CE VG1 01.040 2014-12., ASTM samt WG11 rotational testet. 

Hjelmen er med airflow ventilationssystem, hvilket sikrer at hjelmen føles let og luftig at have på. Lineren (foret) er fremstillet i merino uld, der er antibakteriel og temperaturregulerende. 

Denne hjelm er med bred skygge i blank sort med swarovski sten, hagerem i antibakteriel faux læder, der er justerbar. Hjelmen er udstyret med et patenteret "selvjusterende" system, der sikrer at hjelmen tilpasser sig den enkelte rytter. 

Materiale:
Yderskal: Fremstillet i ABS - et materiale, der er særdeles modstandsdygtig overfor slag.
Inderskal: Fremstillet af EPS som opfylder KASK's høje krav m.h.t. slagreduktion, komfort samt vægt.


KASK som er førende indenfor sikkerheds hjelme til både motorsport, cykling samt inden for ridesporten.

OBS! Der kan forkomme op til 10 dages leveringstid, da vi ikke lagerfører alle størrelser. Dette gælder dog ikke de mest solgte størrelser og modeller. 

Har du været ude for et styrt med din KASK hjelm?

KASK tilbyder at man kan købe en ny hjelm til reduceret pris, hvis man har ødelagt sin gamle hjelm ved et styrt. Det betyder med andre ord, at du kan få

  • 30% rabat ved køb af den ny hjelm (hvis din gamle er under 1 år)
  • 20% rabat ved køb af den ny hjelm (hvis din gamle er under 2 år)

For at gøre brug af denne service, skal den beskadigede hjelm sendes til KASK. KASK vil herefter fremsende en kupon, du skal medbringe sammen med kvitteringen på din gamle hjelm, når du skal køb af ny hjelm, så sørger vi får at trække rabatten fra.

OBS! Da vi ikke lagerfører alle størrelser, kan der forekomme ekstra leveringstid. Kontakt os gerne for forventet leveringstid på den ønskede hjelm. 

Størrelser KASK

Det kan være lidt svært at sammenligne størrelser på hjelme fra forskellige mærker, da de hver især har hver deres form. Men en KASK hjelm leveres på enkelt mål, dvs. du kan tage mål af dit hoved i en let nedadgående bue (som en ridehjelm sidder på hovedet). Dog er KASK lidt mindre end eks OneK. Så bruger du eks 57/58 i OneK - anbefaler vi du tager en str. 58 i KASK.

 

Herunder ses målskema på KASK hjelmene. Når du bestiller på webshoppen skal du ikke forholde dig til skal størrelsen, men blot omkredsen som eks. str. 58 cm. 

Størrelsesskema Kask kooki ridehjelm

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom