✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Insekt maske

Flue & eksem beskyttelse til din hest.

Insektmaske til heste

Her på siden finder du Insekt og eksem masker, der alle særdeles velegnet til din hest uanset race. Vi har selv testet alle produkterne inden de er blevet lagt op på vores side, for at sikre at standarten er i orden og pasformen er velegnet til heste. 

Mange heste behøber under normale omstændigheder ikke anvende masker eller fluenet, men i perioder kan instkterne være til så stor gene for hestene at det kan være en kæmpe hjælp for dem, således de kan få fred og ro på folden. 

Ofte kan det være en udfordring af finde en insektmaske der har en pasform, der gør den velegnet til din hest. Og masken vil derfor tit og ofte ende på marken, hvor den jo bestemt ikke gør gavn. Vi har derfor søgt vidt og bredt efter Insektmasker, der bliver siddende og har en pasform der er behagelig for hesten. Det synes vi at vi har fundet i de produkter du kan se her på siden.

Størrelse Insektmaske

Du skal som udgangspunkt vælge den størrelse som din hest bruger i grime og trense, for det er som regel den samme størrelse den bruger i maske.

Uanset om du vælger en af vores Insektmasker eller en anden maske, er det derfor vigtigt at sikre dig, at masken slutter helt tæt. Ellers risikere du at insekterne alligevel finder vej ind bag masken og så ikke kan slippe ud, hvorved de vil blive ved med at genere hesten.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom