✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Hit-Air vest model H2 frontHit-Air vest model H2 bagHit-Air vest model H2 Hit-Air vest model H2 størrelsesskema

Hit-Air | H2 | Airbag vest

Varenr. 2933777
DKK 4.400,00
Gratis fragt
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Hit-Air H model (Lang)

Ny version af H modellen - INKL: KOMBI MONTERINGSSTROP!

Den lange model kaldes også "H-modellen" pga. den karakteristiske H-form på ryggen. Denne model er figursyet og er uden slids, hvilket gør den flot fx over en stævnejakke. 

Hit-Air vesten er designet og produceret af den Japanske virksomhed Mugen Denko, de har i mange år specialiseret sig i at lave airbag veste til motorcykelister og til motorsporten.

Denne Hit-Air vest er perfekt til stævnerytteren der ønsker en lidt kropsnær let sikkerhedsvest samt til ryttere med en lang slank overkrop. Hit-Air H modellen giver dig optimal beskyttelse og yder effektiv beskyttelse af din nakke, ryg, bryst, ribben, sider og hofter ved fald fra hesten.

En Hit-Air vest forbindes til sadlen via en kombi-strop, som nemt klikkes af og på vesten. Ved fald vil vesten blive pustet op og er herefter helt pustet op på under 1/2 sekund - altså i god tid inden du rammer jorden. Vesten vil tabe luften efter ca. 10 minutter, hvilket sikre dig, hvis du skulle være så uheldig at hesten lander oven på dig. Og vesten er samtidig stærk nok til også at sikre dig mod netop hestens vægt.

Når vesten har været udløst, skal der isættes ny CO2 patron, hvorefter vesten er klar på ny. Inde i lommen hvor patronen er monteret, kan du læse hvilken type patron der passer til netop din vest, da model og størrelse har betydning for hvilken patron der skal indsættes.

Størrelserne dækker over flere størrelser og det er derfor relativt nemt at finde den rette størrelse. Og skulle du få behov for yderligere plads i din Hit-Air vest når vinteren kommer og du dermed skal have tykkere tøj på, kan du tilkøbe ekstra forlængerstropper, således du let kan tilpasse din Hit-Air. Denne løsning er også effektiv hvis I er flere der ønsker at dele om jeres Hit-Air vest, eks søskende eller forældre/barn.

Det er vigtigt at din vest passer dig korrekt, det vil sige at når du tager den på, skal du kunne have en knyttet næve under vesten, på dit bryst.

 

Bemærk:

Det er meget vigtigt at sikkerhedsvesten, monteres korrekt i sadlen. Vesten må ikke monteres i d-ringen forrest på sadlen, da disse ikke er testet i forhold til hvor mange kilo de kan bære, så du kan risikere at d-ringene bliver trukket ud af sadlen og din vest ikke udløses. Derfor skal du bruge et blivende element på sadlen, til at spænde din vest fast i, du kan fx bruge metalbøjlen til at sætte stigbøjlerne fast i, den kan nemlig tåle det træk der kommer når du falder af hesten, og du er dermed sikker på at din vest udløses.

 

Sådan tjekker du om vesten er klar til brug:

    1. Tage fat om wiren og tjekke at kuglen kan køre hele vejen rundt.
    2. Sæt CO2 patronen i beholderen, den drejes på, på samme måde som en pære.
    3. Monter wiren og tilpas den.
    4. Tilpas kæpngden på din strop, således den giver dig plads til at kunne ride letridning og bevæge dig i sadlen, men samtid er så stram at den vil udløse ved behov.
    5. Tag vesten på og tilpas den med velcro båndet inde i vesten, så den passer. Nu er du klar til at tage din vest i brug.

Husk altid at klikke vesten af, når du stiger af din hest, ellers udløses vesten.

Hvis du rider på flere heste eller deler vesten med en anden, kan det være en fordel at købe flere kombi-stropper, så du ikke skal skifte rundt hele tiden.

Har du været så uheldig at du har været nede og bide i sandet, og skal have rengjort din vest, kan du med fordel hænge den op og tørre hvis den er blevet våd.

Når den er tør kan du tage en strigle med stive børster, og børste sand og snavs af vesten, er det ikke nok kan du tage en fugtig klud og tørre vesten af med.

Hvis den skal have en lidt større omgang, kan du hænge den ind i brusekabinen, og bruse den let. Husk dog at komme noget plastik rundt om patronen og aktiveringsenheden, og luk lommen, så du undgår at få vand i aktiveringsenheden.

Konkurrence og disciplin godkendelser:

Vær obs. på at det er tilladt for alle at ride med Hit-Air vest, der er dog forskellige regler, alt efter hvilken disciplin du rider, disse regler kan du læse mere om ved dit ride forbund.

Service eftersyn.

Producenten af Hit-Air vestene anbefaler at vesten, får eftersyn 1 gang årligt, også selvom at vesten ikke har fået ydre skader. Ved dette eftersyn tjekkes vesten for korrekt oppustning og tømning, og ydermaterialet tjekkes for skader.

Dette anbefales da det forlænger levetiden på vesten, og så du ved at du altid er ordentligt beskyttet når du skal ride.

Producenter laver dog ikke eftersyn, på veste der er mere end 5 år gamle. Der anbefales at skifte wire og nøglekugle, når der vises tegn på slid.

For at få din vest til eftersyn, bedes du skrive en mail til info@hitairsports.com, for at aftale nærmere.

 

Der kan forekomme lidt forlænget leveringstid på ydrestørrelserne, da disse ikke lagerføres centralt, men sendes fra central lageret. Kontakt os gerne for konkret leveringstid, hvis det haster. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom