✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

EQUES Sadler

Kvalitet, design og komfort, særligt udviklet til den Islandske hest og rytter!

EQUES Islændersadler

EQUES er dansk ejet og designet af træner og toprytter Rasmus Møller Jensen i samarbejde med andre topryttere. Eques sadlerne er den ultimative ledsager til dig der værsætter både komfort og kvalitet under rideturen. Disse sadler er skabt med fokus på både hestens og rytterens behov, for herved at give begge de bedste betingelser for at få en optimal oplevelse hver gang. 

Sadlerne fremstilles altid med den Islandske hest for øje, således der sikres at sadlen tager højde for vores korte hest, deres anlægsflade samt statur. Eques fremstiller sadler med forskellige bomme, der gør det muligt at få forskellige udformninger, der passer den enkelte rytter.

Forskellige EQUES sadler:

 • Eques Expert - Fremstillet på B-bom med et A kopfjern
 • Eques Sense - Fremstillet på C -bom med C kopfjern
 • Eques Gold by Black - Fremstillet på C -bom med C kopfjern
 • Eques X - Fremstillet på C -bom med C kopfjern
 • Eques Preformance - Fremstillet på B-bom med et A kopfjern
 • Eques Sella Soft - Fremstillet på A-bom med et A kopfjern
 • Eques Champion A - Fremstillet på A-bom med et A kopfjern
 • Eques Black - Fremstillet på A-bom med et A kopfjern
 • Eques Pp pad - Bomløs
 • Eques Connection - Bomløs
 • Eques Innovate - L-Flex bom med L kopfjern

 

Køb af EQUES sadel

Hos Horsepartner forhandler vi alle EQUES sadler. Vi tilbyder sadelprøvning, dvs. vi kommer ud til dig, hvor vi i samarbejde finder de modeller der passer til både dig og din hest. Herefter får du mulighed for at afprøve de udvalgte sadler, således du er sikker på du får den helt rigtige sadel. Du kan læse mere om sadelprøvning her>>

Såfremt du allerede ved hvilken model og størrelse du skal have, kan du til enhver tid blot bestille sadlen på webshoppen, så sørger vi for at montere det ønskede kopfjern inden afsendelse til dig. 

 

Komfort og holdbarhed

Eques sadler er ikke kun fremstillet til at præstere, de er også designet med lang holdbarhed for øje, så du sikre dig at du har din nye sadel i mange år. Sadlernes robuste konstruktion og stilfulde udseende gør dem til et tidløst valg for enhver rytter, der ønsker både funktionalitet og æstetik. Uanset om du er på udkig efter en stævnesadel, allroundsadel eller skovturssadel, har Eques et bredt udvalg af stilarter at vælge imellem.

Kontakt os for yderliger information om sadlerne eller hvis du ønsker at booke en sadelprøvning. 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom