✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Winderen; af Michelle Tovgaard

Udgivet 10-11-2021

Winderen Pad

Dette Blogindlæg er skrevet af Springrytter Michelle Tovgaard

Som hesteejer kan man hurtigt købe sig fattig i udstyr, og især sadler kan være en hel investering for sig selv. Som springrytter har man næsten altid en pad under sadlen for at reducere stødet som hesten modtager i landningen af springet. Jeg har gennem mange år fået tudet ørene fulde af at lammeskind var det absolut bedste, og intet andet kunne måle sig med lammet. Dog glemte de lige at nævne at efter et års forbrug så var effekten af lammeskindet reduceret væsentlig, så nærmest enhver anden stødabsorberende pad var ligeså god. 

Min kære grå hest, er særlig sensitiv i ryggen, og ved nedsidning finder han ofte ubehag. Jeg søgte rundt på nettet, og vupti ved et snuptag kom winderen padden frem. Som fysik elev fandt jeg særligt deres forsøg og undersøgelser interessante, da de faktisk havde belæg på at deres pad var væsentlig bedre end selv det gode gamle lammeskind. Jeg blev helt solgt, og tænkte, jeg bare måtte eje sådan et! 

Jeg tog fat i Anne Mette fra Horsepartner, og inden længe modtog jeg en pakke med Winderen padden. 

Hvad gør Winderen unik?

Jeg var noget spændt på at få padden lagt under sadlen. En ting der var sikkert, jeg er ikke blevet skuffet. Min grå hest er blevet noget mere afslappet, og nedsidning er ikke længere et problem for ham. Samt hans landninger efter springene er blevet mere bløde og smidige, da han ikke modtager det samme stød. 

En af fordelene ved padden er at den fylder væsentlig mindre end eksempelvis et lammeskind, og at den holder formen og står knivskarpt både før og efter ridning. Hvis nu padden skulle gå hen og blive beskidt, så kan man tage det yderste betræk af og vaske det!

Jeg er en kæmpe fan, og en winderen pad er et must i mit sadleskab! 

En gang winderen fan, altid winderen fan.

Pssst, hvis du kigger efter ude til landets stævner. Så er der kun flere og flere som har fået øjenene op for den fantastisk pad, og bare i min stald var der 2 andre som også havde padden uden jeg vidste det

af Michelle Tovgaard og skriv gerne hvis du har spørgsmål omkring mine oplevelser. 

Kurven er tom