✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Wendie Mckee

Udgivet 20-02-2022

Wendie med sine heste

Mit navn er Wendie Mckee og jeg er en 25-årig rytter og studerende bosat i Herning. Til daglig studerer jeg Branding & Marketing i Herning, og bruger mange af ugens dage ude i stalden hos mine to heste, Djarfur fra Skovly og Ösp fra Østenå. Derudover finder jeg stor glæde i at undervise, og hjælpe ryttere på forskellige niveauer med at dygtiggøre sig.

Djarfur er min hjemmeavlet 7-årig vallak, som er efter min tidligere konkurrencehoppe, Drift fra Kópavogi. Djarfur er en utrolig talentfuld 4-gænger, som har det bedste temperament og er altid sjov at arbejde med. Vi har kun redet to stævner sammen, så jeg ser frem til at få mere erfaring på stævnebanerne i den kommende sæson. 

Ösp er min 10-årig hoppe, som jeg købte for tre år siden. Hun er en rigtig sjov hest at ride med en kæmpe personlighed, og er altid sprængfyldt med god energi. Vi har redet en stævnesæson sammen, hvor vi kvalificerede os til sport A, og opnåede fine delkarakterer. Denne stævnesæson skal vi dog prøve kræfter med t.4/t.2, hvilket jeg glæder mig meget til.

På nuværende tidspunkt udvikler hestene og jeg os virkeligt meget, så det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer!

Wendie Mckee stævne

Mit overordnet mål med min ridning er, at udvikle mit eget potentiale som rytter, have det sjovt i den daglige træning såvel som på stævnebanerne, og have tilfredse og samarbejdsvillige heste. Heldigvis har jeg to kompetente trænere, Jon Stenild og Pernille Lyager, som er klar til hjælpe mig, hvis jeg har behov for det.

Derudover er jeg også så heldig, at have støtte fra mine forældre, veninder og min anden sponsor, St. Hippolyt. Men jeg er simpelthen så spændt på nu, at kunne tilføje Horsepartner som en del af ”mit team”!

Til sidst vil jeg sige, hvor glad og beæret jeg er for at blive en del af Team Horsepartner med de sødeste mennesker! Tak for tilliden og for at tro på vores rejse, jeg glæder mig til samarbejdet!

Kurven er tom