✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Pernille M. Nielsen

Udgivet 09-03-2022

Mit navn er Pernille Mølgaard Nielsen. Til daglig arbejder jeg som træner på Langtved Isheste, og ved siden af underviser jeg en masse skønne ryttere og heste rundt omkring i Nordjylland.


Jeg har arbejdet med islandske heste de sidste 10 år både på Island og i Danmark. Jeg er en aktiv stævnerytter og har blandt andet repræsenteret det danske landshold ved flere Nordiske Mesterskaber. Det er ikke udelukkende den målrettede træningen frem mod stævner, som jeg er passioneret omkring. Jeg nyder alt arbejde omkring hestene, om det er tilridning af de helt unge, den videre uddannelse af rideheste eller undervisning af andre islandsheste entusiaster. 

I mit daglige arbejde med hestene, er deres velbefinde og sikkerhed i højsæde, hvilket gør kvalitetsudstyr helt essentielt. Jeg er derfor også utrolig glad og beæret over at forsætte samarbejdet med Horsepartner, der også vægter dette højt. Jeg har aldrig oplevet mindre end en fremragende service hos Horsepartner, hvilket blot er en af grundene til, at jeg er utrolig stolt af at repræsentere dem som profilrytter.

Kurven er tom